Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Inredningsinspiration

  Ta del av inredarnas hemliga knep och handfasta råd för att skapa hemkänsla. Inspireras av tips om hur ni kan skapa ett hem som passar er stil och känns personligt samtidigt som husets arkitektur förstärks och lyfts fram.

  trivselhus trendenser bygga hus
  Inredarnas hemliga knep

  Frida Ramstedt, som driver inredningsbloggen Trendenser, tipsar om hur ni får till en sammanhållen inredning i ert nya hem. Tips för färgsättning, siktlinjer, möblering, belysning och för att hitta en röd tråd. Bloggen på Trendenser.se uppdateras dagligen med nyheter, inspiration och trendrapporter som berör skandinavisk design och livet i hemmet.

  trivselhus villa östersund vardagsrum
  Vardagsrummet

  Vardagsrummet är det rum där vardagen händer. Här vill vi koppla av och umgås och få till den rätta känslan. Att inreda ett vardagsrum kan vara en utmaning. Hur vill just ni använda ert vardagsrum? Att dela in vardagsrummet i flera små ”rum” är en bra lösning för att utnyttja en större yta till max.

  trivselhus villa storsjö arbetsrum
  Hemmakontoret

  Sitter någon i er familj hemma och jobbar eller pluggar? Oavsett om det är då och då eller på heltid finns en del att tänka på för att skapa en bra arbetsplats. I våra husmodeller finns ofta extra rum eller utrymmen som är perfekta att använda som hemmakontor.

  trivselhus villa falkenberg barnrum bygga hus
  Barnrummet

  Att inreda ett barnrum kan kännas som en utmaning. Det ska vara funktionellt, mysigt och kunna inbjuda till både lek och sömn. Det lilla barnets rum är ofta ett roligt projekt att ställa iordning. Barnrummet ska vara barnets trygga borg och inredas efter barnets behov.

  bygga hus trivselhus badrum
  Badrummet

  Badrummet ska inte bara vara snyggt, utan också funktionellt och inbjuda till en stunds njutning. När ni bygger hus med Trivselhus ingår badrumsmöbler från Ballingslöv och ni får rådgivning i någon av deras butiker.

  trivselhus ballingslöv kök bygga hus
  Köket

  Köket är hemmets hjärta enligt många, och visst är det ett av husets viktigaste rum. När ni bygger hus med Trivselhus ingår ett kök från Ballingslöv och ni får rådgivning i någon av deras butiker.

  Dressingroom

  Alla behöver bra förvaring. Ett hem är inte komplett förrän klädförvaringen funkar – och allra bäst blir det förstås när förvaringen är perfekt anpassad just efter den familj som bor i huset. Kanske har ni förmånen att ha ett helt rum avsett till klädförvaring?

  trivselhus villa askim hall bygga hus
  Hallen

  Hallen är det första människor ser när de kommer in i huset och här måste det finnas gott om plats för ytterkläder och skor. Trivselhus erbjuder olika smarta lösningar för förvaring.

  trivselhus johanna pilfalk
  Digital inredningstjänst

  Stylist Johanna Pilfalk inreder visningshus åt Trivselhus. Hon driver också den digitala inredningstjänsten JO.HEMMA för dig som vill hitta hem.

  trivselhus bygga hus återanvänd möbler
  Återanvänd möbler & heminredning

  Ett mer cirkulärt användande av möbler är viktigt för den som vill konsumera på ett mer klimatmedvetet sätt. Ärva, reparera, köpa begagnat eller köpa nytt – vilken väg väljer ni?

  trivselhus villa nacka kök bygga hus
  Hållbar inredning

  Handfasta tips från Trendenser kring val av möbler och inredning med hållbarhetsprofil. Textilier och stoppmöbler kan innehålla ämnen farliga för både människa och miljö.

  Mer inspiration på vägen mot ert livsverk

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er