Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Inredningsinspiration

  Ta del av inredarnas hemliga knep och handfasta råd för att skapa hemkänsla. Inspireras av tips om hur ni kan skapa ett hem som passar er stil och känns personligt samtidigt som husets arkitektur förstärks och lyfts fram.

  trivselhus trendenser bygga hus
  Inredarnas hemliga knep

  Frida Ramstedt, som driver inredningsbloggen Trendenser, tipsar om hur ni får till en sammanhållen inredning i ert nya hem. Tips för färgsättning, siktlinjer, möblering, belysning och för att hitta en röd tråd.

  trivselhus villa östersund vardagsrum
  Vardagsrummet

  Vardagsrummet är det rum där vardagen händer. Här vill vi koppla av och umgås och få till den rätta känslan. Att inreda ett vardagsrum kan vara en utmaning.

  trivselhus villa storsjö arbetsrum
  Hemmakontoret

  Sitter någon i er familj hemma och jobbar eller pluggar? Oavsett om det är då och då eller på heltid finns en del att tänka på för att skapa en bra arbetsplats.

  trivselhus villa falkenberg barnrum bygga hus
  Barnrummet

  Att inreda ett barnrum har flera aspekter. Det ska vara funktionellt, mysigt, kunna inbjuda både till lek och sömn och vara barnets trygga borg.

  bygga hus trivselhus badrum
  Badrummet

  Badrummet ska inte bara vara snyggt, utan också funktionellt och inbjuda till en stunds njutning. När ni bygger hus med Trivselhus ingår badrumsmöbler från Ballingslöv.

  trivselhus ballingslöv kök bygga hus
  Köket

  Köket är hemmets hjärta enligt många, och visst är det ett av husets viktigaste rum. När ni bygger hus med Trivselhus ingår ett kök från Ballingslöv.

  Dressingroom

  Alla behöver bra förvaring. Ett hem är inte komplett förrän klädförvaringen funkar – och allra bäst blir det förstås när förvaringen är perfekt anpassad just efter den familj som bor i huset.

  trivselhus villa askim hall bygga hus
  Hallen

  Alla behöver bra förvaring. Ett hem är inte komplett förrän klädförvaringen funkar – och finessen är att anpassa den till er som bor i huset.

  trivselhus johanna pilfalk
  Digital inredningstjänst

  Stylist Johanna Pilfalk inreder visningshus åt Trivselhus. Hon driver också den digitala inredningstjänsten JO.HEMMA för dig som vill hitta hem.

  trivselhus bygga hus återanvänd möbler
  Återanvänd möbler & heminredning

  Ett mer cirkulärt användande av möbler är viktigt för den som vill konsumera på ett mer klimatmedvetet sätt. Ärva, reparera, köpa begagnat eller köpa nytt – vilken väg väljer ni?

  Mer inspiration på vägen mot ert livsverk

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er