Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Bygga hus med Trivselhus

  Hållbarhet

  Trivselhus bygger hus i trä, ett härligt material att arbeta och leva med. Ett Trivselhus är ett lågenergihus per dagens definition.

  trivselhus husmontage husresning
  Vi bygger hus i trä

  Trivselhus bygger hus i trä, ett härligt material att arbeta och leva med. En förnybar råvara som lagrar koldioxid under hela sin livslängd. Genom att använda trä i ett hus kan användningen av andra byggmaterial som inte kommer från förnybar råvara minskas. Trä är ett härligt material att arbeta och leva med, eftersom det är flexibelt, enkelt att underhålla och ger en varm och ombonad känsla

  trivselhus villa östersund fasad
  Lågenergihus

  Ett Trivselhus är ett lågenergihus per dagens definition. I Sverige finns en stor mängd begrepp för lågenergihus. Några exempel är passivhus, minienergihus, egenvärmehus, nollenergihus och plusenergihus. Gemensamt för alla dessa är att de alla använder mindre energi än vad byggnormerna (BBR) kräver.

  trivselhus villa nacka kök bygga hus
  Hållbar inredning

  Frida Ramstedt driver en av Nordens största inredningsbloggar Trendenser och har skrivit en bok full av handfasta råd för den som vill lära sig mer om hur inredare och stylister tänker när de skapar trivsamma och hemtrevliga miljöer. Vi bad om hennes bästa tips till er som ska inreda ett nytt hus.

  trivselhus solceller bygga hus
  Smarta investeringar

  Skapa mervärde till ert nya hem genom att investera i solceller eller laddbox för elbilen. Solenergin omvandlas till er egen el, och blir det ett överskott kan ni lagra i batteri eller sälja till valfritt elbolag. Genom att investera i solceller och energilager kan ni kontrollera effekttoppar vid installationen av laddbox. Att ladda er elbil blir aldrig en belastning. Tvärtom
  skapas nya möjligheter.

  trivselhus villa falsterbo fasad
  Underhåll & skötsel

  Mobilappen MaintAid ger stöd i underhåll av hemmet. Rätt underhåll kan öka livslängden på material och utrustning och är en förutsättning för att garantier ska gälla.

  trivselhus skogen bygga trähus
  Strategi & styrning

  Med stolthet och engagemang erbjuder vi framtidens bostadsmiljöer i trä. Kvalitet, utveckling och hållbarhet driver vårt affärsfokus framåt.

  Trivselhus är Rädda Barnens vänföretag 2023
  Rädda Barnens vänföretag

  Som Rädda Barnens vänföretag 2023 är Trivselhus med och stöttar Rädda Barnens arbete för att ge barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig.

  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er