Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Tips till er som letar tomt

  Vår tomtbank är alltid fylld av lediga villatomter, både tomter vi förmedlar och egna tomtområden. Här delar vi med oss av våra bästa tips på hur ni kan göra för att hitta tomter på fler sätt.

  Upptäck Trivselhus tomtbank

  Trivselhus har en välfylld tomtbank, både tomter vi förmedlar och våra egna tomtområden. Här kan ni söka på lediga tomter i den del av landet där ni vill bygga ert drömhus.

  Få information om lediga tomter från Trivselhus

  Självklart ska ni prenumerera på vårt nyhetsbrev så skickar vi er information så snart vi publicerar information om en ny tomt. Ni kan avregistrera er när ni vill om ni inte vill ha fler utskick.

  Besök Movehomes hemsida

  Vårt systervarumärke Movehome har också många tomter i sin tomtbank. Ofta är det möjligt att bygga antingen ett Movehome eller ett Trivselhus. Så ni kan välja den husmodell som passar er familj bäst.

  Sprid till vänner och bekanta

  Berätta för era vänner och bekanta att ni letar efter en tomt. Använd gärna sociala medier för att sprida nyheten att ni söker tomt – det går snabbt att nå många på ett enkelt sätt.

  Kommunala tomter

  För att få köpa en kommunal villatomt måste ni vara registrerade i tomtkön i den kommun där ni tänker bygga ert nya hus. Besök kommunens hemsida för mer information.

  Bostadssiter

  Besök någon av alla de handelsplatser för tomter som finns på internet, till exempel Hemnet, Booli, Ledigatomter med mera. På de flesta kan ni göra en intresseanmälan så att ni får information via e-post när tomter som matchar era önskemål publiceras.

  Kontakta markägare

  Besök de områden där ni är intresserade av att bo. Ta kontakt med markägaren och fråga om det finns mark som kan styckas av och köpas loss. Markägaren hittar ni genom att kontakta stadsbyggnadskontoret.

  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er