Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  TRIVSELHUS VINNER PRIS SOM ÅRETS NOLLFELSAKTÖR

  Trivselhus har tilldelats utmärkelsen årets nollfelsaktör 2021 av Gar-Bo som är Nordens ledande leverantör av byggrelaterade försäkringar och tjänster. Utmärkelsen delas ut till det husföretag som är bäst på att bygga hus som vid slutbesiktning levereras utan fel.

  Fin utmärkelse

  Trivselhus vinner pris som årets nollfelsaktör 2021. När försäkringsbolaget Gar-Bo för tredje året i rad uppmärksammar initiativ som bidrar till en bättre kvalitet inom byggbranschen är det för andra gången på tre år som Trivselhus vinner Årets nollfelsaktör. Utmärkelsen delas ut till det husföretag som är bäst på att bygga hus som vid slutbesiktning levereras utan fel.

  – Vi är oerhört stolta och glada över att vi återigen har fått detta pris säger Jonas Regnander, VD Trivselhus. En eloge till våra medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för vi ska lyckas och även till våra samarbetspartners och entreprenörer som har anammat vår utgångspunkt att kvalitet och kunden alltid ska stå i fokus. Nu ska vi fortsätta att arbeta för att bli ännu bättre på att hålla en hög kvalitet, en viktig fördel för de kunder som väljer ett hus från Trivselhus.

  Motiveringen lyder

  Årets nollfelsaktör uppvisar både hållbarhetsfokus och förträfflighet genom sitt arbete att leverera hus med noll fel vid slutbesiktning. Detta under ett år när det varit svårare än tidigare – noll fel betyder för första gången faktiskt noll fel och året har dessutom kantats av material- och leveransproblematik i branschen. Att leverera nollfelsprodukter till sina kunder under dessa förutsättningar är en tydlig värdemätare. Genom sitt tydliga fokus och engagemang i hela företaget visar aktören åter igen på ett starkt kvalitetsarbete. Årets nollfelsaktör är Trivselhus.

  trivselhus gar-bo bygga hus
  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er