Gedigen byggkvalitet från grunden

Det finns inga genvägar till Trivselhus gedigna byggkvalitet. Bakom den ligger rutiner, noggrannhet och erfarenhet. Konstruktion, produktion, montering – allt hänger ihop i en värdeskapande kedja.

Kvalitet på småländska

Grunden läggs redan vid ritbordet med noggranna konstruktioner. Huset ritas först i 3D, vilket gör det enklare för er att förstå hur det kommer att se ut och lättare för oss att identifiera behov av särskilda konstruktionslösningar. Arbete fortsätter i vår fabrik i Småland där vi tillverkar alla byggelement med millimeterprecision och perfekt passform, helt utan påverkan av väder och vind. För att få bästa resultat använder vi hantverk när det passar och modern byggteknik då det krävs.

Både ytterväggarna och de isolerade innerväggarna har en extra spånskiva som ljudisolerar och gör att det går att sätta upp tavlor och annat utan plugg. Ytterväggen har en smart installationszon där all eldragning görs utan att punktera klimatskalet, vilket bidrar till att göra huset tätare.

Ytterdörrar och fönster sätts på plats redan i fabriken. Särskild omsorg läggs på tätningen, eftersom ett tätt hus har en låg energiförbrukning. Takstolarna kapas och pressas samman med precision, med hjälp av avancerade maskiner. Alla delar till huset lastas sedan på bil för vidare färd till byggplatsen. Om det finns risk för nederbörd, lastar vi under tak. Allt för att skapa så gedigen byggkvalitet som möjligt.

Läs mer om detaljer och huskonstruktion här

Tätt klimatskal av hög kvalitet

Så reser vi huset snabbt och effektivt

När husleveransen kommer till er tomt har förberedelserna där pågått i flera veckor. Marken har grovplanerats och en betongplatta där ert hus ska stå har gjutits. Arbetsplatsen präglas av ordning och reda och arbetet styrs av vårt eget Byggcenter enligt inarbetade rutiner och strikta riktlinjer. De färdiga husdelarna kommer till byggplatsen i noggrant utmärkt monteringsordning.

Monteringen sker sedan snabbt och effektivt, bland annat tack vare byggsystemets höga färdigställandegrad och goda passform. Det gör att risken för fukt i konstruktionen minimeras – ofta är huset under tak redan under första eller andra dagen.

När ert hus är på plats finjusterar våra snickare detaljer som knutar, foder och de sista panelbrädorna för ett platsbyggt utseende. Efter ytterligare några dagar tar det invändiga arbetet vid med allt från vvs och el till köksmontering, våtrumsarbeten och målning. Steg för steg bygger vi ert livsverk.

Vinsterna med vår gedigna byggkvalitet är många. Tryggheten och enkelheten i att leva i ett hus som ni vet är slittåligt och hållbart. Känslan i att veta att ert hem är byggt med beprövade metoder och utvalda material. Och det miljömässigt och ekonomiskt smarta i att välja ett energieffektivt hus.

Husresning dag 1

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig