Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Bygga hus med Trivselhus

  Gedigen byggkvalitet

  Det finns inga genvägar till Trivselhus gedigna byggkvalitet. Bakom den ligger rutiner, noggrannhet och lång erfarenhet. Konstruktion, produktion, transport, montering – allt hänger ihop i en värdeskapande kedja.

  Noggrann konstruktion

  Grunden lägger vi redan vid ritbordet genom noggranna konstruktioner. Huset ritas först i 3D, vilket gör det enklare för er att förstå hur det kommer att se ut och lättare för oss att identifiera behov av särskilda konstruktionslösningar.

  Tilllverkning i fabriken

  Arbetet fortsätter därefter i vår fabrik där vi tillverkar alla byggelement med millimeterprecision och perfekt passform, helt utan påverkan av väder och vind. För att få bästa resultat använder vi hantverk när det passar och modern byggteknik då det krävs.

  Vi har valt att ge både ytterväggarna och innerväggarna en extra träfiberskiva som ljudisolerar och gör att ni kan sätta upp tavlor och annat utan plugg. Ytterväggen har en installationszon där all eldragning görs utan att punktera klimatskalet. Ytterdörrar och fönster sätter vi på plats redan i fabriken och vi lägger särskild omsorg på tätningen runt dem, eftersom ett tätt hus har en låg energiförbrukning.

  Tack vare vår noggrannhet går monteringen av husdelarna snabbt och efter några få dagar är ert hus vädersäkrat. Alla delar i kedjan bidrar till att skapa gedigen byggkvalitet.

  Se vår väggkonstruktion

  Fuktsäkrat husmontage

  För att undvika fuktskador under husmontaget täcks väggblockens överkant och gipsade insida med folie för att hindra vatteninträngning. Även bärande innerväggar som byggs i fabrik täcks med folie. Lastning av material sker under tak på täckt lastbil för att hindra vatteninträngning under transport.

  Välkommen till drömfabriken

  Vår tillverkning sker i småländska Landsbro, på anrik mark där prefabricerade hus tillverkats i nära 100 år. Hit är ni alltid välkomna på besök för att se ert hus växa fram. Väggblock spikas ihop, fönster kommer på plats och takstolar sätts samman. Tala med er säljare för att boka ert besök.

  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er