Kvalitet på småländska

Det finns inga genvägar till Trivselhus gedigna byggkvalitet. Bakom den ligger rutiner, noggrannhet och lång erfarenhet. Konstruktion, produktion, transport, montering – allt hänger ihop i en värdeskapande kedja.

Gedigen byggkvalitet

Grunden lägger vi redan vid ritbordet genom noggranna konstruktioner. Huset ritas först i 3D, vilket gör det enklare för er att förstå hur det kommer att se ut och lättare för oss att identifiera behov av särskilda konstruktionslösningar.

Arbetet fortsätter därefter i vår fabrik där vi tillverkar alla byggelement med millimeterprecision och perfekt passform, helt utan påverkan av väder och vind. För att få bästa resultat använder vi hantverk när det passar och modern byggteknik då det krävs.

Vi har valt att ge både ytterväggarna och innerväggarna en extra träfiberskiva som ljudisolerar och gör att ni kan sätta upp tavlor och annat utan plugg. Ytterväggen har en installationszon där all eldragning görs utan att punktera klimatskalet. Ytterdörrar och fönster sätter vi på plats redan i fabriken och vi lägger särskild omsorg på tätningen runt dem, eftersom ett tätt hus har en låg energiförbrukning.

Tack vare vår noggrannhet går monteringen av husdelarna snabbt och efter några få dagar är ert hus vädersäkrat. Alla delar i kedjan bidrar till att skapa gedigen byggkvalitet.

Välkommen till Drömfabriken

Vår tillverkning sker i småländska Landsbro, på anrik mark där prefabricerade hus tillverkats i nära 100 år. Hit är ni alltid välkomna på besök för att se ert hus växa fram. Väggblock spikas ihop, fönster kommer på plats och takstolar sätts samman. Tala med er säljare för att boka ert besök.

Tätt klimatskal av hög kvalitet

Så reser vi huset

När husleveransen kommer till er tomt har förberedelserna där pågått i flera veckor. Marken har grovplanerats och en betongplatta där ert hus ska stå har gjutits. Arbetsplatsen präglas av ordning och reda och arbetet styrs enligt inarbetade rutiner och strikta riktlinjer. De färdiga husdelarna kommer till byggplatsen i noggrant utmärkt monteringsordning.

Monteringen sker sedan snabbt och effektivt, bland annat tack vare byggsystemets höga färdigställandegrad och goda passform. Det gör att risken för fukt i konstruktionen minimeras – ofta är huset under tak redan under första eller andra dagen.

Snabbt och effektivt

När ert hus är på plats finjusterar våra snickare detaljer som knutar, foder och de sista panelbrädorna för ett platsbyggt utseende. Efter ytterligare några dagar tar det invändiga arbetet vid med allt från vvs och el till köksmontering, våtrumsarbeten och målning. Steg för steg bygger vi ert livsverk.

Vinsterna med vår gedigna byggkvalitet är många. Tryggheten och enkelheten i att leva i ett hus som ni vet är slittåligt och energieffektivt. Känslan i att veta att ert hem är byggt med beprövade metoder och utvalda material.

Husresning dag 1

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig