Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Så väljer ni rätt hustillverkare!

  För att förverkliga drömmen om att bygga hus finns många vägval, erbjudanden och saker att tänka på. Här har vi samlat en del tips!

  Ekonomi & budget

  Det är viktig att jämföra erbjudanden från olika hustillverkare och att utgå från vad som passar er ekonomi. Vad som ingår i standardpriset och vad som är tillval kan skilja en hel del mellan olika hustillverkare så vara noga med att jämföra i detalj när ni tar in offerter. Använd gärna Trivselhus pdf Jämför själv!

  Valfrihet & möjligheter

  Vilka möjligheter erbjuder de olika hustillverkarna ni jämför mellan? Hur breda valmöjligheter finns inom standard och tillval? Uppskattar ni en hög grundstandard och stor valfrihet kring ändringar är Trivselhus ett bra alternativ.

  Kan husmodellen anpassas?

  Går det att förändra husmodellen och vad kostar det? Kan hustillverkaren erbjuda det ni önskar? Trivselhus arkitektritade husmodeller går enkelt att variera, både när det gäller planlösningar och exteriör.

  Eget ansvar

  Valet av entreprenadform reglerar hur ansvaret fördelas. Ert val av entreprenadform påverkas av er kunskapsnivå, er ekonomi och er tid för projektet. Trivselhus erbjuder äkta totalentreprenad som innebär att vi tar det juridiska och praktiska helhetsansvaret för att bygga ert nya hus. Vill ni göra en del arbete själva kan ni även välja materialleverans och själva utse lämpliga hantverkare.

  Gå på visningar

  Det kanske bästa sättet att välja hustillverkare är att besöka olika villavisningar för att uppleva husen i verkligheten! Trivselhus håller regelbundna visningar i egna visningshus men även i våra kunders nybyggda hus.

  Personlig kontakt på husresan

  Att ha en duktig och engagerad säljare med sig under hela husresan är viktigt! Trivselhus säljare hjälper er gärna med svar på frågor och kompletta offerter. Boka gärna ett möte med en säljare för att se vilka möjligheter som finns för er familj och era behov!

  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er