Trivselhus en husleverantör från Småland

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Korsberga på det småländska höglandet. Runtomkring oss har vi höglänta och kuperade skogstrakter med småsjöar och mossar. Det är ifrån det här vackra, men ibland karga landskapet vi hämtar vår syn på vad som är äkta, hållbar och gedigen kvalitet.

När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husdesign och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands för att lyssna på er, lära känna er, visa sådant ni inte visste om och föreslå skräddarsydda lösningar.

Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.

Fakta

• Husföretaget Trivselhus har cirka 25 försäljningskontor från Malmö i söder till Luleå i norr. Export sker via  samarbetspartner till Åland. Hus uppförs även på den engelska marknaden genom eget dotterbolag. 

• Trivselhus levererar närmare 700 bostäder under 2017. Företaget har cirka 320 anställda och är en del av skogskoncernen Södra.

• Trivselhus exploaterar mark och bygger bostadsrätter, radhus och grupphus. Dessutom samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av områden för gruppbyggda småhus.

• Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome.

• Trivselhus totalentreprenad innebär praktiskt och juridiskt helhetsansvar för att bygga husen.


Trivselhus AB (huvudkontor)
Bockaberg
574 75 Korsberga

Tel 0383-208 00
E-post info@trivselhus.se