Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Om Trivselhus

  Trivselhus är en av de största husleverantörerna i Sverige och hör hemma i Landsbro på det småländska höglandet. Runtomkring oss har vi höglänta och kuperade skogstrakter med småsjöar och mossar. Det är ifrån det här vackra, men ibland karga landskapet vi hämtar vår syn på vad som är äkta, hållbar och gedigen kvalitet.

  Husleverantör Trivselhus

  Trivselhus i Vetlanda AB grundades 1993. Vi levererade drygt 360 bostäder under 2021 i form av villor och gruppbyggda småhus. Trivselhus har cirka 200 medarbetare och är en del av Svensk Husproduktion AB. Vi har närmare 30 försäljningskontor i Sverige och export sker via samarbetspartner till Åland. En majoritet av våra villor uppförs med totalentreprenad, vår totalentreprenad innebär praktiskt och juridiskt helhetsansvar för att bygga husen.

  30 år av husdrömmar!

  Under de 30 år som passerat har vi förverkligat flera 1000-tals husdrömmar och hoppas även att få förverkliga er!

  Fokus under dessa 30 år har legat på att förverkliga kundens drömmar. 1993 låg vårt fokus på enkla produkter i linje med rådande bidragsregler och mottot blev ”Det kloka valet”. 1994 anställdes arkitekten Bernt Gustavzon och ett koncept för att tillverka kundanpassade villor med lönsamhet i fabrik utvecklades. Arkitekten hade sinne för att hitta nya husformer vilket gav en stor mängd husmodeller för kunderna att inspireras av. 1995 lanserades huskatalogen ”Kvalitet & Arkitektur” som slog an en ny ton för varumärket Trivselhus, där även hög kvalitet och standard blev viktiga faktorer.

  Efterfrågan på villor från Trivselhus ökade stadigt och skissritare anställdes för att rita fler av de unika husen. Flera nya produktserier lanserades under 2000-talet och arkitekten valde att väva in känsla kopplat till yttre miljö nära havet och på landet för att paketera dessa husserier. Genomtänkt fotografering av hus och miljöer blev en viktig faktor för att attrahera nya kunder. Den traditionella huskatalogen fylls av reportage för att likna ett inredningsmagasin.

  2011 lanseras totalentreprenad för ökad trygghet för kunden. Året därpå föddes varumärket Movehome, som med inspiration av bilbranschen presenterade husen med val och priser i ett konfigurationsverktyg online. Mottot för Movehome blev ”att bygga hus har aldrig varit enklare”. 2019 såg Serie Stella dagens ljus, husmodeller till lägre pris tack vare enklare låsta husformer men med kvalitet och stora delar av materialvalen tillgängliga lika övriga Trivselhus.

  Hem av hög kvalitet

  Det småländska hantverket vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Det är givet att ni ska kunna skapa ett hem som passar er stil och känns personligt. Därför ingår stor valfrihet och hög kvalitet redan som standard. Trivselhus samarbetar enbart med utvalda kvalitetsleverantörer och ställer höga krav vid val av produkter.

  Ett medvetet kvalitetsarbete säkerställer att majoriteten av alla hus som levereras med totalentreprenad har noll fel vid slutbesiktningen. En trygghet för våra kunder och ett kvitto på att vi tillsammans med entreprenörer och leverantörer levererar en slutprodukt av hög kvalitet.

  Läs mer om vår standard & tillval

  Hus i trä

  Trivselhus bygger hus i trä, ett härligt material att arbeta och leva med. En förnybar råvara som lagrar koldioxid under hela sin livslängd.

  Genom att använda trä i ett hus kan användningen av andra byggmaterial som inte kommer från förnybar råvara minskas. Trä gör det enkelt att producera väggblock i fabrik, vilket sparar tid och pengar för er som kund. Mängden träspill vid produktionen av våra hus minimeras dessutom genom noggrann projektering och optimering. Ett hus i trä är enkelt att bygga om och bygga till, vilket ger huset en lång livslängd.

  Läs mer om fördelarna med trähus

  Kvalitet på småländska

  Det finns inga genvägar till Trivselhus gedigna byggkvalitet. Bakom den ligger rutiner, noggrannhet och lång erfarenhet. Konstruktion, produktion, transport, montering – allt hänger ihop i en värdeskapande kedja.

  Grunden lägger vi redan vid ritbordet genom noggranna konstruktioner. Huset ritas först i 3D, vilket gör det enklare för er att förstå hur det kommer att se ut och lättare för oss att identifiera behov av särskilda konstruktionslösningar.

  Arbetet fortsätter därefter i vår fabrik där vi tillverkar alla byggelement med millimeterprecision och perfekt passform, helt utan påverkan av väder och vind. För att få bästa resultat använder vi hantverk när det passar och modern byggteknik då det krävs.

  Läs mer om vår byggkvalitet

  Karriär

  Årligen skapar Trivselhus hem åt hundratals nöjda kunder. Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i den processen. Med grundläggande värderingar som kvalitet, kunskap, kreativitet och innovation jobbar vi framåt mot samma mål – nöjda kunder. Så snart vi har en ledig tjänst publicerar vi informationen på vår hemsida.

  Lediga tjänster

  Om Movehome

  Trivselhus säljer och tillverkar också villor under systervarumärket Movehome som kombinerar nytänkande med gedigen erfarenhet och köptrygghet, vilket möjliggör ett helt nytt sätt att bygga hus. Nyckeln är Bygg online som gör att alla kan forma sitt personliga hus på webben och få pris direkt.

  Movehome använder ny teknologi för att ge dig chansen att själv forma ditt hus på webben och hela tiden ha koll på vad det kostar. Movehome kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

  Besök Movehomes hemsida

  Om Svensk Husproduktion

  Svensk Husproduktion AB, med dotterbolagen Trivselhus AB, LB-Hus AB och Svensk Husproduktion Projekt AB är en av Sveriges största husleverantörer. Koncernens mest kända varumärken är Trivselhus, Movehome och LB-Hus.

  Svensk Husproduktion AB har en omsättning på drygt 2 miljarder kronor. Tillverkning sker i två av Sveriges modernaste husfabriker, i småländska Landsbro och i skånska Bromölla.

  Svensk Husproduktion AB verkar inom tre affärsområden: Styckehus med nyckelfärdiga villor till privatkunder, Bostadsutveckling som på egen mark eller i samarbete med externa markägare erbjuder nyckelfärdiga stycke-, rad- eller parhus samt B2B med försäljning av prefabricerade byggsatser, eller totalentreprenader, till professionella bostadsutvecklare.

  Besök Svensk Husproduktions hemsida

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er