Trivselhus

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Landsbro på det småländska höglandet. Runtomkring oss har vi höglänta och kuperade skogstrakter med småsjöar och mossar. Det är ifrån det här vackra, men ibland karga landskapet vi hämtar vår syn på vad som är äkta, hållbar och gedigen kvalitet.

Fakta

  • Trivselhus i Vetlanda AB grundades 1993.

  • Trivselhus levererade drygt 360 bostäder under 2021 i form av villor och gruppbyggda småhus. Företaget har cirka 200 medarbetare och är en del av Svensk Husproduktion AB.

  • Trivselhus har närmare 30 försäljningskontor i Sverige. Export sker via samarbetspartner till Åland.

  • En majoritet av villorna uppförs med totalentreprenad. Trivselhus totalentreprenad innebär praktiskt och juridiskt helhetsansvar för att bygga husen.

Hem av hög kvalitet

Det småländska hantverket vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Det är givet att ni ska kunna skapa ett hem som passar er stil och känns personligt. Därför ingår stor valfrihet och hög kvalitet redan som standard. Trivselhus samarbetar enbart med utvalda kvalitetsleverantörer och ställer höga krav vid val av produkter. Läs mer om vad som ingår i ett Trivselhus

Ett medvetet kvalitetsarbete säkerställer att majoriteten av alla hus som levereras med totalentreprenad har noll fel vid slutbesiktningen. En trygghet för våra kunder och ett kvitto på att vi tillsammans med entreprenörer och leverantörer levererar en slutprodukt av hög kvalitet. Läs mer om nollfelsbesiktningar

Hus i trä

Trivselhus bygger hus i trä, ett härligt material att arbeta och leva med. En förnybar råvara som lagrar koldioxid under hela sin livslängd. 

Genom att använda trä i ett hus kan användningen av andra byggmaterial som inte kommer från förnybar råvara minskas. Trä gör det enkelt att producera väggblock i fabrik, vilket sparar tid och pengar för er som kund. Mängden träspill vid produktionen av våra hus minimeras dessutom genom noggrann projektering och optimering. Ett hus i trä är enkelt att bygga om och bygga till, vilket ger huset en lång livslängd. Läs mer om fördelarna med trähus

Kvalitet på småländska 

Det finns inga genvägar till Trivselhus gedigna byggkvalitet. Bakom den ligger rutiner, noggrannhet och lång erfarenhet. Konstruktion, produktion, transport, montering – allt hänger ihop i en värdeskapande kedja.

Grunden lägger vi redan vid ritbordet genom noggranna konstruktioner. Huset ritas först i 3D, vilket gör det enklare för er att förstå hur det kommer att se ut och lättare för oss att identifiera behov av särskilda konstruktionslösningar.

Arbetet fortsätter därefter i vår fabrik där vi tillverkar alla byggelement med millimeterprecision och perfekt passform, helt utan påverkan av väder och vind. För att få bästa resultat använder vi hantverk när det passar och modern byggteknik då det krävs. Läs mer om vår byggkvalitet

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig