Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Bygga hus med Trivselhus

  Skapa stilen

  Med en personlig och sammanhållen stil blir huset vackrast. Vi är alltid noga med att stilen passar de människor som ska bo i det och att ut- och insidan hänger ihop designmässigt i både stort och smått. Faller ni för charmen från ett klassiskt hus eller tilltalas ni kanske mer av ett modernt hus med attityd?

  trivselhus villa askim fasad bygga hus
  Klassisk stil

  Klassiska hus är hus med charm och symmetriska former. De har ombonad rumskänsla med lekfulla vinklar och detaljer som spröjs, takkupor, burspråk, takutsprång och vackra verandor. De är alla baserade på rejält hantverk och stor kärlek till traditionen. Beroende på platsen där huset byggs kan en marin eller lantlig känsla uppnås.

  trivselhus villa svavelsö fasad bygga hus
  Modern stil

  Moderna hus är hus med attityd. Former, planlösningar och produktdetaljer har en innovativ karaktär och både design och funktion är utvecklade för att passa en modern livsstil. Samtida känsla, tidlös kvalitet.

  trivselhus villa malevik husknuten
  Styling av Villa Malevik

  Inredningsbloggen Trendenser med Frida Ramstedt i spetsen, har i Villa Malevik på Husknuten arbetat med allt från materialval för kök och badrum till möblering och inredning.

  trivselhus_byggahus_stella157
  Inredningstips i populära Stella 157

  Vi bad Therése Dahlstedt berätta om sina tankar när hon inredde ett Stella 157. Materialval, praktisk förvaring, stil och färgbalans.

  trivselhus villa frösö fasad bygga hus
  Ladhus i industristil

  Trenden att det nybyggda huset ska efterlikna den traditionella svenska ladan har på senare år vuxit sig allt starkare. Parallellt med den växer även drömmen om en sparsmakad industristil.

  bygga hus trivselhus falsterbo
  Den perfekta gårdsbyggnaden

  Många gårdar går i arv i generationer, och mindre hästgårdar är idag eftertraktade för ett liv nära naturen i samklang med hästar. Vår nutida livsstil och behov av moderna funktioner ryms inte alltid i dessa gårdsbyggnader. Många väljer då att istället riva för att bygga ett nytt hus.

  trivselhus skapa stilen bygga hus
  Ett drömhus i samspel med naturen

  I södra Sverige karaktäriseras husens exteriör ofta av vit puts, kort trappad takfot och fönster med grågrön spröjs. Det har vi tagit fasta på när vi skapat den traditionellt inspirerade husmodellen Villa Åkarp.

  trivselhus villa askim fasad bygga hus
  Med känsla för plats och personlighet

  På utsidan ett klassiskt västkusthus. På insidan ombonad rumskänsla med charmiga detaljer. Planerat och placerat för att ge vacker utsikt över havet.

  trivselhus villa falsterbo fasad
  Hus i New England-stil

  Arkitekturstilen New England hämtar sin inspiration från den amerikanska östkusten. Husen är eleganta med marint utseende och liggande träpanelfasad i vitt tillsammans med stora vackert spröjsade fönster.

  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er