Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  villa askim bygga hus trivselhus

  Klassisk stil

  Klassiska hus är hus med charm och symmetriska former. De har ombonad rumskänsla med lekfulla vinklar och detaljer som spröjs, takkupor, burspråk, takutsprång och vackra verandor som bekräftar sekelskiftesstilen. De är alla baserade på rejält hantverk och stor kärlek till traditionen. Beroende på platsen där huset byggs kan en marin eller lantlig känsla uppnås.

  Ge fasaden liv

  Det marina uttrycket förstärks ofta genom liggande träpanel.

  Genom att blanda stående och liggande panel får fasaden ett uttryck som förstärker sekelskiftesstilen.

  Väl tilltagna mått på foder och knutar, dekorativa detaljer som nocksmycke och spröjs i olika varianter förstärker stilen.

  Blanda gammalt & nytt

  Efter en tid då många hem har skalats av och öppnats upp finns en längtan efter något annat. Lite mer ombonad rumskänsla, lite fler charmiga detaljer, lite mer jordnära hemtrevnad. Ett nytt hus fyllt av gammaldags känsla och stil samtidigt som man får det moderna husets alla fördelar och bekvämligheter, lite sekelskifte helt enkelt!

  Planlösningen är generös men ändå avdelad med lantkök och rymliga sällskapsrum. Interiört förstärks känslan av pärlspont, profilerade lister, matsal, serveringsgång och skafferi i modern tappning.

  Exempel på husmodeller: Villa Askim, Villa Mariefred och Villa Skultuna

  Shabby chic

  Hand i hand med vintage går inredningsstilen shabby chic, som med sin mjuka, avslappnade och romantiska touch inspirerats av traditionella hus på den engelska landsbygden.

  Färgtemat går i vitt eller ljusa pastellfärger och textilierna är ofta i bomull, lin och spets. Möblerna är väl använda eller nya som behandlats för att ge samma intryck.

  Lantlig charm för ett aktivt liv

  Att bo på landet är att leva nära naturen och alla de upplevelser som årstidsväxlingarna ger. Branta sadeltak med kort eller trappad takfot förstärker intrycket av gods och gårdar liksom ljust putsad fasad och klassiskt spröjsade fönster.

  Interiören är generös, rymlig och med vackra fönsterpartier som släpper in ljus och naturen utanför. Entré och groventré är väl tilltagna med bra förvaring utformade för ett aktivt liv med ridkläder och gummistövlar. Inredningen är ljus med en blandning av nyköpt och ärvda favoriter i vita nyanser med inslag av varma jordnära toner och naturliga material.

  Exempel på husmodeller: Villa Åkarp, Villa Österlen, Villa Simrishamn

  trivselhus skapa stilen bygga hus
  trivselhus villa åkarp vardagsrum bygga hus

  Släpp in ljuset med vackra fönsterpartier

  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er