Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Bygga hus med Trivselhus

  Drömhus i samspel med naturen

  I södra Sverige karaktäriseras husens exteriör ofta av vit puts, kort trappad takfot och fönster med grågrön spröjs. Det har vi tagit fasta på när vi skapat den traditionellt inspirerade husmodellen Villa Åkarp.

  Klassiskt & inspirerande

  I södra Sverige karaktäriseras husens exteriör ofta av vit puts, kort trappad takfot och fönster med grågrön spröjs. Det har vi tagit fasta på när vi skapat den traditionellt inspirerade husmodellen Villa Åkarp.

  Den klassiska exteriören har vi kombinerat med en samtida, generös planlösning med alla moderna bekvämligheter. Perfekt för den aktiva familjen som lever nära djur och natur, samtidigt som de vill ha gott om plats för vänner. Resultatet är ett hus i tidlös design, som har historisk förankring och är ett livsverk att vårda för kommande generationer.

  Traditionella material, nya former

  Villa Åkarps ryggåstak, takfönster och stora ljusinsläpp ger utsikt åt flera håll och skapar ett öppet och soligt rum där vardagsrummet får smälta samman med kök och köksö. Att öppna upp i nock ger extra högt i tak, och ljus och rymd gör det lätt att andas. Via dubbla altandörrar når familjen uteplatserna i både öster- och västerläge.

  Köket och vardagsrummet är formade som en stor öppen yta. Den murade spisen bildar en naturlig och skulptural rumsavdelare mellan matplats och vardagsrum. I köket möter traditionella material nya former. I samspel mellan klassiska vita spegelluckor, strama beslag, vitrinskåp och bänkskivor i sten formas ett modernt lantkök.

  trivselhus villa åkarp vardagsrum bygga hus

  Spiraltrappa till loftrummet

  Strax intill huvudentrén finns ett stort arbetsrum och wc/dusch. På motstående sida hittar vi familjens mer privata delar med två barnsovrum och föräldrasovrum med klädkammare och dörr till terrassen. Från det extra allrummet går spiraltrappan upp till loftrummet på andra våning där familjen kan mysa och låta kvällslugnet infinna sig.

  På landet upphör gränsen mellan ute och inne och en rejäl grovingång med klädvård och torkrum gör livet i samklang med naturen enkelt och praktiskt. Här finns plats för allt från ridkläder och leriga gummistövlar till pjäxor och underställ.

  trivselhus villa åkarp fasad bygga hus
  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er