Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Bygga hus med Trivselhus

  Modern stil

  Moderna hus är hus med attityd. Former, planlösningar och produktdetaljer har en innovativ karaktär och både design och funktion är utvecklade för att passa en modern livsstil. Samtida känsla, tidlös kvalitet.

  Minimalism & funktion

  Stilen i moderna hus är avskalad med inspiration från minimalism och funktionalism. Rena linjer, öppenhet och stora fönsterpartier gör att ljuset flödar fritt och att gränsen mellan inne och ute försvinner. Stora skjutdörrar ut i trädgården och vinklade huskroppar ger fina skyddade platser, både utomhus och inomhus.

  Inne i huset är känslan av rymd påtaglig. Inredningen är strikt och avskalad, men stilrena detaljer skapar spännande effekter och kontraster. Med färre möbler i rummet blir varje sak ett eget konstverk.

  trivselhus fri form fasad bygga hus

  Inredningen är strikt & avskalad

  trivselhus villavisning villa östersund västervik

  Strama fasader

  Fasaderna präglas av slät puts eller liggande träpanel – och ibland en kombination av båda. Eller en stående träpanel utan fönsterfoder för ett stilrent och ärligt intryck.

  trivselhus bygga hus nyfunkis

  Modernt funkishus - nyfunkis

  Nyfunkis är en arkitekturstil som blev populär i slutet av 1990-talet. Stilen hämtar inspiration från funktionalismens formspråk som på 1930-talet gav upphov till dåtidens funkishus.

  Karaktäristiskt för nyfunkis är kubiska förskjutna huskroppar i moderna material med sneda tak, släta och putsade fasader helt utan dekor. Nyfunkishus har gärna stora fönsterpartier, uppglasade partier och påhängda balkonger. Interiört är nyfunkishus mer nutida med öppen planlösning och generösa ytor.

  Exempel på husmodeller: Villa Malmö, Villa Kungsholmen och Villa Värmdö

  trivselhus villa nacka fasad bygga hus

  Nyfunkishus har gärna stora fönsterpartier och påhängda balkonger

  trivselhus villa nacka kök bygga hus

  Stram assymetri

  Moderna hus har ofta en asymmetrisk exteriör och en smäcker minimalism. Genom att arbeta med asymmetriska tak kan man skapa nya arkitektoniska möjligheter som skapar rymd och ljus. En förskjuten nock ger karaktär och fönstren ges gärna en framträdande roll. Den flexibla och lekfulla känslan förstärks genom att skapa balkonger och uteplatser i olika former. Planlösningen är öppen och rummen har ofta varierande takhöjd med vackra ljusinsläpp.

  Exempel på husmodeller: Villa Svavelsö Villa Malevik och Villa Bankeryd

  trivselhus villa svavelsö fasad bygga hus
  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er