Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Erbjudande

  Trivselhus erbjuder en Trivseltrygg husresa! Ta del av ett unikt räntestöd eller varför inte 50 000 kr i rabatt på valfria tillval i kombination med extra köptrygghet. Våra säljare kan berätta mer om de olika möjligheterna när ni tecknar avtal med oss.

  Trivselhus erbjuder en tryggare husresa med unikt räntestöd!

  Släpp oron för ökade räntekostnader – vi står för mellanskillnaden om räntan skulle stiga! Vi erbjuder ett unikt räntestöd under byggnation och 36 månader efter slutbesiktning i form av ett villkorat prisavdrag. Erbjudandet gäller för er som tecknar kontrakt under perioden 7 februari – 31 maj 2023. Boka möte med en av våra säljare för att få veta mer!

  Räkneexempel:

  • Köpesumma (avropat ordervärde inklusive moms): 4 000 000 kr.
  • Prisavdrag under byggtid i 6 mån är alltid 1,5% oavsett utvecklingen av styrräntan (mellanskillnaden mellan lägsta räntan 2,5% och maximal ränta om 4%: 30 000 kr.
  • Prisavdrag vid en genomsnittlig styrränta om 3,25% under 36 månader: 90 000 kr.
  • Totalt stöd 120 000 kr.

  Stödet utgår från en lägsta styrränta från Riksbanken om 2,5 % samt en maximal styrränta från Riksbanken om 4% på den köpesumma (avropat ordervärde inkl moms) vi tecknar kontrakt om. Stödet under byggtid beräknas alltid utifrån maximal styrränta från Riksbanken (1,5%) och en tidsperiod om 6 månader. Stödet under 36 mån perioden utgår från den lägsta styrräntan från Riksbanken om 2,5 % samt aktuell annonserad styrränta från Riksbanken. Utbetalning sker vid två tillfällen under byggtid samt kvartalsvis under 36 månader efter slutbesiktningen. Det villkorade prisavdraget gäller oberoende av belåningsgrad samt vilken bank ni tecknar bolån hos. Denna kampanj ska betraktas som ett prisavdrag och skall ej betraktas som en ränteintäkt för kund. Kontakta en säljare för mer detaljer om erbjudandet. Erbjudandet kan endast kombineras med erbjudandet Trivseltrygg, ej övriga erbjudanden.

  Boka möte med en säljare!

  50 000 kr i valfria tillval

  Just nu 50 000 kr i rabatt på valfria tillval när ni tecknar avtal om att bygga ett nytt hus! Boka möte med en säljare för att få veta mer.

  Boka möte

  En trivseltrygg husresa

  Med låga driftskostnader i jämförelse med ett begagnat hus och dessutom många underhållsfria år är det just nu ett bra läge att bygga nytt hus. I oroliga tider strävar vi alla efter trygghet. Därför erbjuder vi extra köptrygghet för er som väljer att teckna avtal nu!

  Öppet köp

  Köp nu och känn er trygga att påbörja er husdröm! Ni kan kostnadsfritt avbryta husköpet innan framtagande av bygglovsritningar om något oväntat skulle inträffa.

  Prisgaranti

  Köp nu och vi garanterar fast pris fram till slutlig beställning av huset, i upp till 12 månader. Skulle vi sänka eller höja priset garanteras ni det lägre priset.

  Betala sen

  Den första delbetalningen gör ni senare, i samband med slutlig beställning av huset.

  Trygg, tryggare, Trivseltrygg

  Detta erbjudande förstärker den trygghet som fast pris genom totalentreprenad, vår stabila ägarstruktur och utmärkelsen som årets nollfelsaktör 2021 ger.

  Boka möte med en säljare för att få veta mer! Vi kan träffas digitalt, på säljkontoret, på er tomt eller på annat sätt som passar er!

  Boka möte
  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er