Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Erbjudande

  Våra säljare berättar gärna mer om olika möjligheter när ni tecknar avtal med oss!

  Trivselhus erbjuder en tryggare husresa med unikt räntestöd!

  Släpp oron för ökade räntekostnader – vi står för mellanskillnaden om räntan skulle stiga! Vi erbjuder ett unikt räntestöd under byggnation och 36 månader efter slutbesiktning i form av ett villkorat prisavdrag. Erbjudandet gäller för er som tecknar kontrakt innan 31 december 2023. Boka möte med en av våra säljare för att få veta mer!

   

  Räkneexempel räntestöd

  • Köpesumma (avropat ordervärde inklusive moms): 4 000 000 kr.
  • Prisavdrag under byggtid i 6 mån är alltid 1,25% oavsett utvecklingen av styrräntan (mellanskillnaden mellan lägsta räntan 2,75% och maximal ränta om 4%: 25 000 kr
  • Prisavdrag vid en genomsnittlig styrränta om 3,25% under 36 månader: 60 000 kr
  • Totalt stöd 85 000 kr

  Stödet utgår från en lägsta styrränta från Riksbanken om 2,75 % samt en maximal styrränta från Riksbanken om 4% på den köpesumma (avropat ordervärde inkl moms) vi tecknar kontrakt om. Stödet under byggtid beräknas alltid utifrån maximal styrränta från Riksbanken (1,25%) och en tidsperiod om 6 månader. Stödet under 36 mån perioden utgår från den lägsta styrräntan från Riksbanken om 2,75 % samt aktuell annonserad styrränta från Riksbanken. Utbetalning sker vid två tillfällen under byggtid samt kvartalsvis under 36 månader efter slutbesiktningen. Det villkorade prisavdraget gäller oberoende av belåningsgrad samt vilken bank ni tecknar bolån hos. Denna kampanj ska betraktas som ett prisavdrag och skall ej betraktas som en ränteintäkt för kund. Kontakta en säljare för mer detaljer om erbjudandet. Erbjudandet kan endast kombineras med erbjudandet Trivseltrygg, ej övriga erbjudanden.

  Bli en av våra jubileumskunder!

  I år har Trivselhus realiserat husdrömmar i hela 30 år! Nu vill vi fira vårt 30-årsjubileum med att ge er ett värdefullt erbjudande för ert nya hem, ert livsverk.

  Vi på Trivselhus har under 30 år skapat personliga hem tillsammans med våra kunder, bland annat genom att erbjuda ett brett utbud av husmodeller och valmöjligheter för material, färger och detaljer.

  Vi firar genom att bjuda jubileumskunder på 30 000 kr i rabatt på valfritt hus liksom 30 000 kr i rabatt på valfria tillval.

  Erbjudandet gäller vid nytecknande av avtal senast den 31 oktober 2023.

  Hitta en säljare nära er!

  Trygg, tryggare, Trivseltrygg!

  Med låga driftskostnader och många underhållsfria år är det just nu ett bra läge att bygga hus! I oroliga tider strävar vi alla efter trygghet. Därför erbjuder vi extra köptrygghet för er som väljer att teckna avtal nu.

  • Öppet köp
   Köp nu och känn er trygga att påbörja er husdröm! Ni kan kostnadsfritt avbryta husköpet innan framtagande av bygglovsritningar om något oväntat skulle inträffa.
  • Prisgaranti
   Köp nu och vi garanterar fast pris fram till slutlig beställning av huset, i upp till 12 månader. Skulle vi sänka eller höja priset garanteras ni det lägre priset.
  • Betala sen
   Ingen handpenning erläggs. Den första delbetalningen gör ni senare, i samband med framtagande av bygglovshandlingar för huset och då endast 25 000 kr.
  • Index
   4 månader extra indexfritt utöver de 12 månader som ingår enligt avtal.
  • Anpassad inflyttning
   Beroende på era behov kan vi justera inflyttning med 1-3 månader. Under denna tid äger Trivselhus rätt att visa huset.
  • Garantier
   Om ni mot förmodan behöver sälja ert nya hus innan tillträde kan vi mot en extrakostnad om 25 000 kr överlåta dessa på ny köpare.

  Erbjudandet Trivseltrygg förstärker den trygghet som Trivselhus alltid erbjuder:

  • Stabil hustillverkare
   Trivselhus står för köptrygghet genom att vara en del av huskoncernen Svensk Husproduktion.
  • Totalentreprenad med fast pris
   Trivselhus totalentreprenad innebär att vi tar det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Vår byggledning samordnar arbetet på byggplatsen. Det frigör er tid och garanterar fast pris, enligt kända förutsättningar och avtal.
  • Nybyggnadsförsäkring
   I husköpet ingår utöver en färdigställandeförsäkring även en nybyggnadsförsäkring.
   Under 10 år täcker nybyggnadsförsäkringen eventuella kostnader för att åtgärda fel som upptäcks efter slutbesiktningen av ert hus.
  Boka möte med en säljare!
  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er