Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  trivselhus beställ huskatalog

  Beställ huskatalog

  Här kan ni beställa 212 sidor inspiration i huskatalogen Arkitektritade husmodeller, liksom allt om vår Serie Stella i egen huskatalog!

  Massor av inspiration

  Vad sägs om 212 sidor fyllda av bilder, inspiration och information om hur Trivselhus på olika nivåer kan förverkliga er husdröm? I fokus är 40 arkitektritade husmodeller och tips på hur dessa kan varieras för att passa era önskemål om stil och funktion. Ni får även möta familjer som redan valt att förverkliga husdrömmen tillsammans med oss och kika in i deras nya hem. Pricken över i är inredningstipsen på tema bygga nytt och att inreda hållbart från Trendenser, en av nordens största inredningsbloggar. Dessutom finns konkreta tips för att anlägga en trivsam trädgård alternativt en mångfaldsträdgård. Ambitionen är att ge er lust, trygghet och inspiration att påbörja er husresa!

  Beställ katalogen kostnadsfritt så skickar vi den som stort brev. Vi skickar den tillsammans med vår katalog om husmodellerna i serie Stella. Serie Stella gör husresan ännu enklare och ger er ett bättre pris med en kortare leveranstid tack vare en given husform och utvalda material.

  Beställ huskatalog

  Välj land
  Välj byggkommun
  Uppgift om tomt
  Byggstart
  Kanske är ni även intresserad av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er