Beställ vår nya huskatalog

Nu lanserar Trivselhus en ny inspirerande huskatalog fylld av arkitektritade husmodeller och värdefull inspiration för den som drömmer om att bygga nytt. Med den vill vi ge fler möjlighet att förverkliga husdrömmen tillsammans med oss!

Vad sägs om 212 sidor fyllda av bilder, inspiration och information om hur Trivselhus på olika nivåer kan förverkliga er husdröm? I fokus är 40 arkitektritade husmodeller och tips på hur dessa kan varieras för att passa era önskemål om stil och funktion. Här hittar ni även de nya husmodeller som lanserats under våren!

Ni får även möta familjer som redan valt att förverkliga husdrömmen tillsammans med oss och kika in i deras nya hem. Pricken över i är inredningstipsen på tema bygga nytt och att inreda hållbart från Trendenser, en av nordens största inredningsbloggar. Dessutom finns konkreta tips för att anlägga en trivsam trädgård alternativt en mångfaldsträdgård.

Ambitionen är att ge er lust, trygghet och inspiration att påbörja er husresa!

Beställ katalogen kostnadsfritt! Vi skickar den som stort brev tillsammans med vår katalog om husmodellerna i serie Stella.

Formuläret innehåller fel.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig