Bygga hus tryggt & enkelt

Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Vägen dit ska vara trygg och enkel för att huset ska bli exakt som ni vill ha det. Låt oss titta närmare på hur det går till när vi ska bygga hus tillsammans.

Tryggt & lönsamt

Med rekordlåga räntor, låga driftskostnader och många underhållsfria år är det nu ett bra läge att bygga hus! I oroliga tider strävar vi alla efter trygghet. Och vi på Trivselhus vet att er dröm om ett nytt hem mår väl av en trygg och stabil partner.

Fördelar med att bygga nytt

Att välja väg

För att hitta rätt väg till ert livsverk behöver vi prata både helhet och detaljer, så att de samspelar med varandra. Ju tidigare vi får veta alla era önskemål, desto snabbare kan vi hitta den bästa vägen för er.

Så ser vägen till ert livsverk ut

Vad ingår i ett Trivselhus?

I ett hem från Trivselhus ingår stor valfrihet och hög kvalitet redan som standard. Trivselhus samarbetar enbart med utvalda kvalitetsleverantörer och ställer höga krav vid val av produkter. Ni ska kunna skapa ett hem som passar er stil och känns personligt.

Kvalitet och valfrihet är standard

Gedigen byggkvalitet

Det finns inga genvägar till Trivselhus gedigna byggkvalitet. Bakom den ligger rutiner, noggrannhet och erfarenhet. Konstruktion, produktion, montering – allt hänger ihop i en värdeskapande kedja.

Steg för steg bygger vi ert livsverk

Vad kostar det att bygga?

Er budget och vad allt kostar är självklart viktiga faktorer när ni ska bygga hus. Trivselhus hjälper er med både prisbild och råd kring finansiering. Våra säljare kan snabbt ge den första informationen om pris på alla de hus vi har på hemsidan och i vår katalog.

Snabba besked om prisbild och ekonomi

Vad innebär totalentreprenad?

Totalentreprenad innebär att ni skriver på ett enda kontrakt där Trivselhus som hustillverkare åtar sig det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Från att leverera material och utföra entreprenaden till att ta ansvar för samordning och arbetsmiljö.

Trygghet från start till mål

Experter bygger ert hus

När ni väljer att låta oss bygga ert nya hus ger vi er ansvarsfullt expertstöd och bred service från start till mål. När ni väljer totalentreprenad byggs ert Trivselhus av våra erfarna experter. Säljare, arkitekter och byggare tar ansvar för hela nybyggnationen.

Tillsammans förverkligar vi ert nya hem

Från idé till inflyttning

Ett husbygge innehåller många olika steg och kräver en inarbetad modell för att allt ska klaffa perfekt för er som husbyggare. När ni väljer Trivselhus totalentreprenad följer vi ett genomtänkt flöde och tar ansvar genom hela resan.

Följ ett husbygge från idé till inflyttning

Frågor & Svar

Att bygga ett nytt hus är en dröm för många, samtidigt som det är ett av de största projekten i livet. Många frågor uppstår längs vägen och här svarar vi på några av dem! 

Få svar på tankar och funderingar

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig