Bygga hus tryggt & enkelt

Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Vägen dit ska vara trygg och enkel för att huset ska bli exakt som ni vill ha det. Låt oss titta närmare på hur det går till när vi ska bygga hus tillsammans.

Att välja väg

För att hitta rätt väg till ert livsverk behöver vi prata både helhet och detaljer, så att de samspelar med varandra. Ju tidigare vi får veta alla era önskemål, desto snabbare kan vi hitta den bästa vägen för er.

Så ser vägen till ert livsverk ut

Vad ingår i ett Trivselhus?

I ett hem från Trivselhus ingår kvalitet och valfrihet utöver det vanliga redan som standard. Men också en unik bredd av tillvalsmöjligheter. De små sakerna är minst lika viktiga som de stora för att slutresultatet ska komma så nära era innersta fantasier som möjligt. 

Stor valfrihet och hög kvalitet är standard

Vad kostar det att bygga hus?

Er budget och vad allt kostar är självklart viktiga faktorer när ni ska bygga hus. Trivselhus hjälper er med både prisbild och råd kring finansiering. Våra säljare kan snabbt ge den första informationen om pris på alla de hus vi har på hemsidan och i vår katalog.

Snabba besked om prisbild och ekonomi

Gedigen byggkvalitet från grunden

Det finns inga genvägar till Trivselhus gedigna byggkvalitet. Bakom den ligger rutiner, noggrannhet och erfarenhet. Konstruktion, produktion, montering – allt hänger ihop i en värdeskapande kedja.

Steg för steg bygger vi ert livsverk
Hus för alla aspekter av dig

Från idé till inflyttning

Ett husbygge innehåller många olika steg och kräver en inarbetad modell för att allt ska klaffa perfekt för er som husbyggare. När ni väljer Trivselhus totalentreprenad följer vi ett genomtänkt flöde och tar ansvar genom hela resan.

Följ ett husbygge från idé till inflyttning

Vad innebär totalentreprenad?

Trivselhus totalentreprenad är en totallösning som innebär att vi tar det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Nyckelfärdigt hus på riktigt. Totalentreprenad innebär att vi skriver ett enda kontrakt där Trivselhus åtar sig hela ansvaret för byggnationen, enligt det vi kommit överens om och avtalat.

Totalentreprenad ger trygghet hela vägen hem

Våra experter bygger ert hus

När ni väljer att låta oss bygga ert nya hus ger vi er ansvarsfullt expertstöd och bred service från start till mål. När ni väljer totalentreprenad byggs ert Trivselhus av våra erfarna experter. Säljare, arkitekter och byggare tar ansvar för hela nybyggnationen.

Tillsammans förverkligar vi ert nya hem
Trivselhus guidar dig hela vägen från idé till färdigt hem

Frågor & Svar

Att bygga ett nytt hus är en dröm för många, samtidigt som det är ett av de största projekten i livet. Många frågor uppstår längs vägen och här ska vi försöka svara på några av dem! 

Få svar på tankar och funderingar

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig