Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  bygga hus med Trivselhus

  Fördelar med att bygga nytt

  Med låga driftskostnader, år utan reparationer och renovering liksom flera andra fördelar är det nu ett bra läge att bygga hus! I oroliga tider strävar vi alla efter trygghet. Och vi på Trivselhus vet att er dröm om ett nytt hem mår väl av en trygg och stabil partner.

  Köptrygghet

  Trivselhus står för köptrygghet genom att vara en del av koncernen Svensk Husproduktion AB. I köpet av ett Trivselhus ingår även en färdigställandeförsäkring som innebär att ni är garanterade att huset kommer att byggas klart oavsett yttre omständigheter. Att allt blir rätt från början är en grundtrygghet för både er och oss.

  Totalentreprenad - ett kontrakt

  Trivselhus erbjuder totalentreprenad vilket innebär att ni skriver på ett enda kontrakt där vi åtar oss det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Från att leverera material och utföra entreprenaden till att ta ansvar för samordning och arbetsmiljö. Vi har även egen byggledning som samordnar byggnationen. Nyckelfärdigt hus på riktigt som ger er en enkel, trygg husresa!

  Bo till lägre månadskostnad

  Ett nybyggt hus har en lägre energiförbrukning med lägre kostnader jämfört med äldre hus. Skärpta myndighetskrav för material och teknik håller nere förbrukningen och gör huset energieffektivt. Ett Trivselhus är ett lågenergihus per dagens definition och förbrukar mindre energi än vad byggnormerna kräver. Väljer ni att bygga med Trivselhus totalentreprenad provtrycker vi huset för att säkerställa klimatskalets täthet och därmed låga energiförbrukning.

  Fördröj behov av renovering & reparation

  En stor fördel med att bygga nytt är det kan dröja många år innan ni behöver lägga tid och pengar på renovering och reparationer. Genom appen MaintAid får ni aviseringar och råd om kontinuerlig skötsel av huset för att förlänga den tiden ännu mer. Dessutom ingår en 10-årig byggfelsförsäkring för byggnationen när ni bygger nytt hus. För vissa ingående produkter som till exempel vitvaror finns särskilda garantier om något skulle uppstå.

  Ingen fastighetsavgift

  Ni behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren när ni bygger nytt hus. Det innebär en besparing på cirka 100 000 kr!

  Amorteringsfritt bolån

  Genom vår samarbetspartner Nordea erbjuder vi amorteringsfritt bolån under 24 månader. Som kund hos Nordea får ni professionell rådgivning och hög tillgänglighet med bland annat digitala möten.

  Låg energiförbrukning

  Strikta myndighetskrav säkerställer, utöver en låg energiförbrukning, en effektiv ventilation i nybyggda hus, vilket bidrar till bättre luft och en sundare inomhusmiljö än i äldre hus. Dessutom är inomhustemperaturen jämnare tack vare bättre fönster och ett tätare klimatskal. Tekniken för att värma upp nya bostäder och låg energiförbrukning i nya vitvaror bidrar också till att det är en fördel att bygga nytt.

  Bra inköpspriser

  Varje år bygger Trivselhus många hus. Tack vare våra storskaliga inköp av material till husen kan vi därför också erbjuda en bra prisbild till våra kunder. Jämför gärna med egna inköp i bygghandeln.

  Ert eget livsverk

  En fördel som lockar många att bygga nytt är möjligheten att kunna få sitt hus precis som man själv vill ha det. Vi erbjuder stor frihet att göra ändringar i våra husmodeller. I ett hem från Trivselhus ingår stor valfrihet och hög kvalitet redan som standard. Vi samarbetar enbart med utvalda kvalitetsleverantörer och ställer höga krav vid val av produkter.

  Ta första steget redan idag

  Låt oss prata husdrömmar tillsammans! Boka ett möte med en säljare. Vi kan träffas digitalt, på säljkontoret, på er tomt eller på annat sätt som passar er! Hoppas vi hörs snart!

  En trygg husresa

  Vi erbjuder extra köptrygghet för er som väljer att teckna avtal nu. Öppet köp, prisgaranti, betala sen. En trivseltrygg husresa!

  Läs mer om erbjudandet
  Kanske är ni också intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er