Vad innebär totalentreprenad?

Trivselhus totalentreprenad är en totallösning som innebär att vi tar det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Nyckelfärdigt hus på riktigt.

Trygghet hela vägen hem

Inflyttningsklart hus, nyckelfärdigt hus eller totalentreprenad? Alla begreppen antyder en bekväm resa mot ditt livsverk. Trivselhus väljer att tala om totalentreprenad, en totallösning som innebär att vi tar det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Allt för att ni ska vara trygga hela vägen hem.

Vi erbjuder totalentreprenad, eftersom vi anser att det är det bästa, enklaste och tryggaste sättet att bygga hus. Det innebär att vi skriver ett enda kontrakt där Trivselhus åtar sig hela ansvaret för byggnationen, enligt det vi kommit överens om och avtalat. Inga överraskningar och inga dolda kostnader.

Tryggheten förstärks ytterligare av Trivselhus egna byggledare och entreprenadsamordnare styr byggnationen utifrån vårt unika kontrollprogram. Till sin hjälp har de särskilt utvalda underentreprenörer med stor erfarenhet av husbyggnation.

Dessutom provtrycker vi alla hus som vi bygger med totalentreprenad. Ett tätt hus innebär mindre energiförbrukning, mindre risk för fuktkonvention och mindre risk för att kall luft läcker in vid exempelvis fönster, dörrar och golvvinklar. Genom att vi tar både det praktiska och juridiska ansvaret slipper ni mycket jobb och oro.

NYCKELFÄRDIGA HUS PÅ RIKTIGT

Totalentreprenad kallas också ibland nyckelfärdiga hus eller inflyttningsklara hus. Vad som verkligen ingår i begreppen kan variera mellan olika hustillverkare, så det är viktigt att jämföra.
Trivselhus totalentreprenad är verkligen en totallösning där allt ingår.

Helt enligt det ett enda kontrakt vi skrivit tar vi ansvar för allt från att leverera material och utföra entreprenaden till samordning och arbetsmiljö. Total trygghet och total enkelhet. På riktigt.

Alternativet är delad entreprenad eller generalentreprenad, vilket vi på Trivselhus kallar materialleverans. Det innebär att Trivselhus står för leverans av material, men att ni på egen hand måste ansvara för att upphandla samtliga entreprenadarbeten och försäkringar, ansvara för arbetsmiljön på byggarbetsplatsen och samordna hela byggnationen av huset.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig