Karriär

Årligen skapar Trivselhus hem åt hundratals nöjda kunder. Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i den processen. Med grundläggande värderingar som kvalitet, kunskap, kreativitet och innovation jobbar vi framåt mot samma mål - nöjda kunder.

HUSSÄLJARE I VÄSTERÅS

För att representera och sälja Trivselhus och Movehome söker vi nu en erfaren och målinriktad säljare till vårt försäljningskontor i Västerås.
 
Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Kontakta gärna rekryteringskonsult Gabriella Leske på 073-434 95 45. Sista ansökningsdag är 2 april.

Om vi för tillfället inte har några lediga tjänster så finns möjligheten att lägga upp ditt CV i vår CV-databas. Är det första gången du loggar in använd följande länk för nyregistrering:

https://sodra.easycruit.com/career-center/login/register

Om du sedan tidigare har ditt CV upplagt i vår CV-databas kan du via följande länk logga in för att kontrollera och korrigera dina uppgifter: 
https://sodra.easycruit.com/career-center/login/

Som arbetsgivare kan Trivselhus erbjuda en bred palett av yrken, många vid vårt huvudkontor i Korsberga, men även vid något av våra försäljningskontor runt om i landet. Här är några exempel på viktiga länkar i vår starka kedja:

Säljare - att leda kunden rätt i den långa process från ax till limpa som att bygga ett nytt hus innebär.
Arkitekt - att tillsammans med kunden skissa ett unikt hus, anpassat efter önskemål och tomtens förutsättningar.
Bygglovsritare - att färdigställa skissritning till måttsatt bygglovsritning.
Konstruktör - upprättar tillverkningsunderlag till produktionen och till byggplatsen utifrån bygglovsritningen. Som konstruktör använder du dig av den senaste tekniken (3D CAD system).
Fabrikspersonal - i vår flexibla tillverkning finns varierande arbetsuppgifter - från spikning av väggblock, takstolstillverkning och fönstersättning till utlastning och verkstad.
Kalkylator - att göra offerter och kalkyler, sammanställa slutbeställningar etc.
Traditionella administrations-, inköps- och ekonomifunktioner.
Byggledare - att styra upphandling av entreprenader och fungera som länk mellan anlitade entreprenörer och kund.
Entreprenadsamordnare - att snabbt se till att ev uppkomna problem under byggnationen åtgärdas.
Projektledare - att samordna några av våra grupphusprojekt.

Listan kan göras lång - välkommen att höra av dig till oss, din kompetens kan bli vår framtida tillgång!