Karriär

Årligen skapar Trivselhus hem åt hundratals nöjda kunder. Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i den processen. Med grundläggande värderingar som kvalitet, kunskap, kreativitet och innovation jobbar vi framåt mot samma mål - nöjda kunder.

Lediga tjänster

Som arbetsgivare kan Trivselhus erbjuda en bred palett av yrken, många vid vårt huvudkontor i Korsberga, men även vid något av våra försäljningskontor runt om i landet. Här är några exempel på viktiga länkar i vår starka kedja:

Säljare - att leda kunden rätt i den långa process från ax till limpa som att bygga ett nytt hus innebär.
Arkitekt - att tillsammans med kunden skissa ett unikt hus, anpassat efter önskemål och tomtens förutsättningar.
Bygglovsritare - att färdigställa skissritning till måttsatt bygglovsritning.
Konstruktör - att upprätta tillverkningsunderlag till produktionen och till byggplatsen utifrån bygglovsritningen. Som konstruktör använder du dig av den senaste tekniken (3D CAD system).

Fabrikspersonal
- i vår flexibla tillverkning finns varierande arbetsuppgifter - från spikning av väggblock, takstolstillverkning och fönstersättning till utlastning och verkstad.
Kalkylator - att göra offerter och kalkyler, sammanställa slutbeställningar etc. Traditionella administrations-, inköps- och ekonomifunktioner.
Byggledare - att följa färdigställandet av det beställda huset. Genom nära samarbete med utförande entreprenörer säkerställs att god kvalitet och tidsplaner hålls. Du besöker regelbundet byggplatser och representerar vid besiktningar.
Entreprenadsamordnare - att delta i slutbeställningsarbetet samt utföra upphandling och tidsplanera entreprenaden och leveranser. Du samarbetar med byggledare under hela utförandefasen för att uppnå gemensamt mål. 
Projektledare - att samordna några av våra grupphusprojekt.

Listan kan göras lång - välkommen att höra av dig till oss, din kompetens kan bli vår framtida tillgång!

Om du inte hittar någon lämplig ledig tjänst så finns möjligheten att lägga upp ditt CV i vår CV-databas.

Om du sedan tidigare har ditt CV upplagt i vår CV-databas kan du logga in för att kontrollera och korrigera dina uppgifter.