Jobba hos oss

Årligen skapar Trivselhus hem åt hundratals nöjda kunder. Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i den processen. Med grundläggande värderingar som kvalitet, kunskap, kreativitet och innovation jobbar vi framåt mot samma mål - nöjda kunder.

SÄLJAGENT TRIVSELHUS

Vi söker en säljagent som vill bli en del av ett vinnande team på en unik framtidsresa. Ett perfekt tillfälle för dig som vill arbeta med att förverkliga husdrömmar, har försäljningsvana, är drivande, hungrig och nyfiken på nya utmaningar!

Läs mer och sök tjänsten här

Säljagent Movehome

Trivselhus systervarumärke Movehome söker säljare till olika delar av landet. Movehome, är det digitala varumärket där kunden formar sitt hus online på fem minuter! Ett perfekt tillfälle för dig som har försäljningsvana, är drivande, hungrig och nyfiken på nya utmaningar!

Läs mer och sök tjänsten här

 

Lediga tjänster

 

Sök ett jobb spontant

Kanske finns det ingen ledig tjänst utannonserad hos Trivselhus just nu? Eller hittar du inte just den tjänsten som skulle passa dig bäst? Är du intresserad av att jobba hos oss kan du ändå skicka in en spontanansökan. Vi kontaktar dig om en lämplig tjänst blir aktuell. Vi sparar alla spontanansökningar i sex månader. Är du fortfarande intresserad av att arbeta hos oss efter den tiden kan du skicka in en ny ansökan.

Många kompetenser under ett tak

Som arbetsgivare kan Trivselhus erbjuda en bred palett av yrken, många vid vårt huvudkontor i Korsberga, men även vid något av våra försäljningskontor runt om i landet.

Här är några exempel på viktiga länkar i vår starka kedja:

Säljare - att leda kunden rätt i den långa process från ax till limpa som att bygga ett nytt hus innebär.

Arkitekt - att tillsammans med kunden skissa ett unikt hus, anpassat efter önskemål och tomtens förutsättningar.

Bygglovsritare - att färdigställa skissritning till måttsatt bygglovsritning.

Konstruktör - att upprätta tillverkningsunderlag till produktionen och till byggplatsen utifrån bygglovsritningen. Som konstruktör använder du dig av den senaste tekniken (3D CAD system).

Fabrikspersonal - i vår flexibla tillverkning finns varierande arbetsuppgifter - från spikning av väggblock, takstolstillverkning och fönstersättning till utlastning och verkstad.

Kalkylator - att göra offerter och kalkyler, sammanställa slutbeställningar etc. Traditionella administrations-, inköps- och ekonomifunktioner.

Byggledare - att följa färdigställandet av det beställda huset. Genom nära samarbete med utförande entreprenörer säkerställs att god kvalitet och tidsplaner hålls. Du besöker regelbundet byggplatser och representerar vid besiktningar.

Entreprenadsamordnare - att delta i slutbeställningsarbetet samt utföra upphandling och tidsplanera entreprenaden och leveranser. Du samarbetar med byggledare under hela utförandefasen för att uppnå gemensamt mål.

Projektledare - att samordna några av våra grupphusprojekt.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig