Jobba hos oss

Årligen skapar Trivselhus hem åt hundratals nöjda kunder. Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i den processen. Med grundläggande värderingar som kvalitet, kunskap, kreativitet och innovation jobbar vi framåt mot samma mål - nöjda kunder.

Connecta med oss

Trivselhus tillsammans med systervarumärket Movehome är en av de största hustillverkarna i Sverige och en del av skogskoncernen Södra. Engagemang och drivkraft hos våra medarbetare driver oss framåt!

Vill du utvecklas tillsammans med oss? Bli först med att få information om lediga tjänster. Öka chansen för en bra matchning genom att presentera dig själv. Få en personlig kontakt hos oss.

Connecta med oss

Många kompetenser under ett tak

Som arbetsgivare kan Trivselhus erbjuda en bred palett av yrken, många vid vårt huvudkontor i Korsberga, men även vid något av våra försäljningskontor runt om i landet.

Här är några exempel på viktiga länkar i vår starka kedja:

Byggledare – att ansvara för färdigställande av husen. Genom nära samarbete med utförande entreprenörer säkerställs att god kvalitet och tidplaner hålls. Byggledaren besöker regelbundet byggplatser och representerar vid besiktningar.

Entreprenadsamordnare – att ansvara för upphandling samt tidsplanering av entreprenaden och leveranser. Samordnaren samarbetar med byggledare under hela utförandefasen för att uppnå gemensamma mål.

Säljare – att ansvara för att leda kunden genom processen att bygga hus – från ax till limpa. Säljaren hjälper kunden från start med exempelvis placering av hus på tomten, kontakt med kommunen samt genom att ständigt vara den naturliga kontakten för kunden.

Kalkyl – att göra offerter och kalkyler, sammanställa slutbeställningar etc.

Arkitekt – att tillsammans med kunden skissa ett unikt hus, anpassat efter önskemål och tomtens förutsättningar.

Konstruktör - att upprätta tillverkningsunderlag till produktionen och till byggplatsen utifrån bygglovsritningen. Som konstruktör använder du dig av den senaste tekniken (3D CAD system).

Fabrikspersonal - i vår flexibla tillverkning finns varierande arbetsuppgifter - från spikning av väggblock, takstolstillverkning och fönstersättning till utlastning och verkstad.

Projektledare – för att samordna våra grupphusprojekt.

Övriga tjänster – traditionella administration- inköps- och ekonomifunktioner.

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig