Jobba hos oss

Årligen skapar Trivselhus hem åt hundratals nöjda kunder. Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i den processen. Med grundläggande värderingar som kvalitet, kunskap, kreativitet och innovation jobbar vi framåt mot samma mål - nöjda kunder.

Lediga tjänster

Trivselhus är en del av Södra skogsägarna och vi samordnar våra rekryteringsinsatser. Om du inte hittar någon lämplig ledig tjänst så finns möjligheten att lägga upp ditt CV i vår gemensamma CV-databas.

Om du sedan tidigare har ditt CV upplagt i vår CV-databas kan du logga in för att kontrollera och korrigera dina uppgifter.

Titta gärna in hos vårt systervarumärke Movehome som just nu söker säljare.

Många kompetenser under ett tak

Som arbetsgivare kan Trivselhus erbjuda en bred palett av yrken, många vid vårt huvudkontor i Korsberga, men även vid något av våra försäljningskontor runt om i landet.

Här är några exempel på viktiga länkar i vår starka kedja:

Säljare - att leda kunden rätt i den långa process från ax till limpa som att bygga ett nytt hus innebär.

Arkitekt - att tillsammans med kunden skissa ett unikt hus, anpassat efter önskemål och tomtens förutsättningar.

Bygglovsritare - att färdigställa skissritning till måttsatt bygglovsritning.

Konstruktör - att upprätta tillverkningsunderlag till produktionen och till byggplatsen utifrån bygglovsritningen. Som konstruktör använder du dig av den senaste tekniken (3D CAD system).

Fabrikspersonal - i vår flexibla tillverkning finns varierande arbetsuppgifter - från spikning av väggblock, takstolstillverkning och fönstersättning till utlastning och verkstad.

Kalkylator - att göra offerter och kalkyler, sammanställa slutbeställningar etc. Traditionella administrations-, inköps- och ekonomifunktioner.

Byggledare - att följa färdigställandet av det beställda huset. Genom nära samarbete med utförande entreprenörer säkerställs att god kvalitet och tidsplaner hålls. Du besöker regelbundet byggplatser och representerar vid besiktningar.

Entreprenadsamordnare - att delta i slutbeställningsarbetet samt utföra upphandling och tidsplanera entreprenaden och leveranser. Du samarbetar med byggledare under hela utförandefasen för att uppnå gemensamt mål.

Projektledare - att samordna några av våra grupphusprojekt.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Din intresseanmälan kommer skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng