Jobba hos oss

Årligen skapar Trivselhus hem åt hundratals nöjda kunder. Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i den processen. Med grundläggande värderingar som kvalitet, kunskap, kreativitet och innovation jobbar vi framåt mot samma mål - nöjda kunder.

Byggledare till Malmö/Helsingborg

Trivselhus söker nu en Byggledare som vill bli en del av ett vinnande team på en tillväxtresa. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som har erfarenhet av entreprenader, projekt eller ledarskap och som är drivande och nyfiken på nya utmaningar!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som byggledare arbetar du med att samordna Trivselhus byggnationer. Detta innebär huvudsakligen att du på ett effektivt sätt resurssäkrar entreprenaden tillsammans med entreprenadssamordnaren så att processen fortlöper och kommunikationen fungerar under entreprenadtiden.

Som byggledare är du spindeln i nätet och ansvarar för kundkontakten under hela byggprocessen. Du samordnar och kommunicerar arbetsmoment som utförs av olika yrkeskategorier och på så vis blir du länken mellan olika funktioner. Utöver detta arbetar du i projektform och driver processen framåt för att säkerställa att projektet går i mål. Därför är det viktigt att du är en proaktiv, lösningsorienterad och lyhörd person med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du skapar goda relationer med såväl kunder, entreprenörer som leverantörer.

Din erfarenhet

Vi ser att du som söker har gymnasieutbildning. Meriterande är om du har en byggteknisk bakgrund och erfarenhet av entreprenadjuridik. För att du ska trivas och lyckas i rollen som Byggledare behöver du vara kommunikativ, ha god förståelse om verksamheten, affären och vår omvärld.

Du har körkort och behärskar både det svenska och engelska språket väl i tal och skrift. Utöver detta ser vi att du är handlingskraftig, resultatorienterad, ordningsam och lösningsorienterad.

Placering

Lämplig placeringsort är antingen på vårt kontor i Malmö eller Helsingborg.

Ansökan

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Linus Eklund, tfn 0470-890 32. Ansök här senast den 25 april 2019.

Lediga tjänster

Trivselhus är en del av Södra skogsägarna och vi samordnar våra rekryteringsinsatser. Om du inte hittar någon lämplig ledig tjänst på den här sidan så finns möjligheten att lägga upp ditt CV i vår gemensamma CV-databas.

Om du sedan tidigare har ditt CV upplagt i vår CV-databas kan du logga in för att kontrollera och korrigera dina uppgifter.

Många kompetenser under ett tak

Som arbetsgivare kan Trivselhus erbjuda en bred palett av yrken, många vid vårt huvudkontor i Korsberga, men även vid något av våra försäljningskontor runt om i landet.

Här är några exempel på viktiga länkar i vår starka kedja:

Säljare - att leda kunden rätt i den långa process från ax till limpa som att bygga ett nytt hus innebär.

Arkitekt - att tillsammans med kunden skissa ett unikt hus, anpassat efter önskemål och tomtens förutsättningar.

Bygglovsritare - att färdigställa skissritning till måttsatt bygglovsritning.

Konstruktör - att upprätta tillverkningsunderlag till produktionen och till byggplatsen utifrån bygglovsritningen. Som konstruktör använder du dig av den senaste tekniken (3D CAD system).

Fabrikspersonal - i vår flexibla tillverkning finns varierande arbetsuppgifter - från spikning av väggblock, takstolstillverkning och fönstersättning till utlastning och verkstad.

Kalkylator - att göra offerter och kalkyler, sammanställa slutbeställningar etc. Traditionella administrations-, inköps- och ekonomifunktioner.

Byggledare - att följa färdigställandet av det beställda huset. Genom nära samarbete med utförande entreprenörer säkerställs att god kvalitet och tidsplaner hålls. Du besöker regelbundet byggplatser och representerar vid besiktningar.

Entreprenadsamordnare - att delta i slutbeställningsarbetet samt utföra upphandling och tidsplanera entreprenaden och leveranser. Du samarbetar med byggledare under hela utförandefasen för att uppnå gemensamt mål.

Projektledare - att samordna några av våra grupphusprojekt.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig