Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Frågor & svar

  Att bygga ett nytt hus är en dröm för många, samtidigt som det är ett av de största projekten i livet. Många frågor uppstår längs vägen och här svarar vi på några av dem!

  Entreprenadformer

  Om ni väljer Totalentreprenad skriver ni ett enda kontrakt där Trivselhus åtar sig hela ansvaret för allt från att leverera material och utföra entreprenaden till samordning och arbetsmiljö. Helt enligt det vi kommit överens om och avtalat, vilket betyder att ni inte drabbas av överraskningar och dolda kostnader. Läs mer om olika entreprenadformer

  Totalentreprenad kallas ibland också inflyttningsklara hus eller nyckelfärdiga hus. Det varierar ofta mellan olika hustillverkare vad som verkligen ingår i begreppen, så det är viktigt att jämföra. Trivselhus totalentreprenad är en totallösning där allt ingår.

  Avsiktsförklarade kallar vi de underentreprenörer vi samarbetar med. Det är entreprenörer som Trivselhus godkänt och som ingår i vårt nätverk. Vi ser till att de får utbildning och information vad gäller Trivselhus produkt inklusive förändringar i de regelverk som berör nybyggnation, exempelvis Boverkets regelverk, branschregler och regler kring arbetsmiljö. Trivselhus underentreprenörer förstår vikten av att förvalta och slutföra vår produkt – det småländska hantverket – på bästa sätt.

  Husets storlek och hela projektets omfattning avgör tider för projektering, leveranser och byggnation.

  Ni kan flytta in efter godkänd slutbesiktning och godkänt slutbesked från Byggnadsnämnden. Ni får en tidplan och ett datum för slutbesiktningen. Trivselhus ansvarar för tidplanen och bokar datum för slutbesiktningen. Ni tillsammans med er kontrollansvarige bokar tid för slutsamråd för att få slutbeskedet. Därefter kan ni flytta in i ert nya hus!

  Kanske är ni också intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er