Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Bygga hus med Trivselhus

  Inspiration till ert nya hem

  Här har vi samlat massor av inspiration som hjälper på vägen till ert livsverk. Beställ vår huskatalog, se bilder, läs reportage och ta del av stilguider och inredningstips med mera. Missa inte våra populära hemma-hos-reportage!

  trivselhus_byggahus_huskatalog
  Huskatalog

  Beställ Trivselhus inspirerande huskatalog med 40 arkitektritade husmodeller och tips på hur dessa kan varieras för att passa era önskemål om stil och funktion. Ni får även möta familjer som redan valt att förverkliga husdrömmen tillsammans med oss och kika in i deras nya hem.

  trivselhus villa svavelsö matplats bygga hus
  Bildgalleri

  Låt er inspireras av helhet och detaljer i vårt bildgalleri på vägen mot ert eget livsverk. Här visar vi mängder av bilder från våra kunders hem och våra visningshus.

  trivselhus bygga hus villa österlen
  Hemma hos

  Välkommen att hälsa på hemma hos några familjer som redan byggt, bor och trivs i ett Trivselhus. Läs deras berättelser om husresan och se fantastiska bilder från deras hem.

  trivselhus skapa stilen bygga hus
  Skapa stilen

  Med en personlig och sammanhållen stil blir huset vackrast. Faller du för charmen från ett klassiskt hus eller tilltalas du kanske mer av ett modernt hus med attityd?

  trivselhus lediga tomter gävle harkskär
  Prenumerera på nyheter

  Missa inte drömtomten eller villavisningen, prenumerera på nyheter!

  trivselhus fri form fasad bygga hus
  Inredning

  Ta del av inredarnas hemliga knep och handfasta råd för att skapa ett hem som passar er stil och känns personligt samtidigt som husets arkitektur förstärks och lyfts fram.

  Trädgård & utemiljö

  Här hittar ni inspiration om hur ni kan skapa den perfekta trädgården och utemiljön runt ert drömhus. Låt Trivselhus tillsammans med trädgårdsdesigners guida er.

  trivselhus villa österlen fasad
  Färg & belysning

  Låt färg, form och belysning samspela i harmoni för att förstärka upplevelsen av huset. Här hittar ni inspiration om hur ni skapar den perfekta utemiljön runt ert drömhus.

  #Trivselhus

  Vi har samlat ett urval av de senaste inläggen på Instagram under #Trivselhus för att ge er inspiration om hur resan från idé till färdigt hem kan se ut.

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er