Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Bygga hus med Trivselhus

  Vad kostar det att bygga hus med Trivselhus?

  Er budget och vad allt kostar är självklart viktiga faktorer när ni ska bygga hus. Tillsammans reder vi ut och prioriterar era önskemål för att få fram rätt nivå. Vi kan även förmedla kontakt med lokal bank för finansiering.

  Kostnader för att bygga hus eller fritidshus

  Vad kostar det att bygga hus? Genom att upprätta en produktionskostnadskalkyl får ni överblick över den totala prisbilden för nybyggnation. I den ingår priset för tomten, anslutningsavgifter för el och VA, kostnader för markarbeten, materialpris för huset, entreprenadkostnader, kostnader för bygglov, kontrollansvarig liksom räntor under byggtiden. En säljare kan hjälpa till att upprätta en produktionskostnadskalkyl för en bra bild över vad det kostar att bygga nytt hus.

  Bygg nytt hus till låg månadskostnad

  Att bygga ett nytt hus behöver inte vara dyrare än att köpa ett begagnat hus eller att hyra en lägenhet! Med Trivselhus unika Räntestöd kan ni till exempel bo i ett Stella 157 för 11 600 kr i månaden!

  Så här har vi räknat

  Ekonomi & kontakt med banken

  Självklart ska ni snabbt få besked om prisbilden och ekonomin för hela byggnationen. Våra säljare kan snabbt ge den första informationen om pris på alla de hus vi har på hemsidan och i vår katalog.

  Vill ni ha mer information, mer specifika uppgifter, en övergripande kalkyl med alla kostnader över helheten exempelvis tomt och byggherrekostnader? Kontakta säljaren och boka ett möte för att gå igenom priset för att bygga hus.

  Trivselhus säljare förmedlar gärna kontakt med en bankperson som är insatt i finansiering av nyproducerade hus. Tillsammans går ni igenom hela finansieringsprocessen, så att ni får en bättre överblick och kan förbereda er bättre för kommande steg.

  Initialt kan ett lånelöfte vara ett bra sätt att veta i vilken prisklass bostaden får ligga och ger också en bekräftelse på att banken står bakom finansieringen.

  Samarbete Nordea

  Nordea erbjuder Trivselhus kunder professionell rådgivning och hög tillgänglighet med bland annat digitala möten. Just nu finns det också möjlighet att bygga hus helt utan amortering i upp till 5 år, oavsett belåningsgrad.

  Hos Nordea så får ni svar av experter på byggnadskreditiv inom 24 timmar. Ni kan lätt komma i kontakt med Nordeas rådgivare sex dagar i veckan mellan 07.00 – 20.00 via Nordeas rådgivning online. Nordea finns också representerat nära er genom sina över 200 lokala kontor.

  VAD KAN NORDEA GÖRA FÖR ER SOM KUND?

  • Tillgång till expertrådgivare
  • Tillgänglighet 6 dagar i veckan
  • Lånelöfte direkt
  • Förmånlig slutfinansiering
  • Svar på mail inom 24 timmar
  • Amorteringsfritt i upp till 5 år.

  Läs mer och ansök om lånelöfte

  Klicka här för att komma till Nordeas bolånekalkyl

  Grönt bolån

  Grönt Bolån innebär att ni som har ett bolån kan få rabatt på räntan om er bostad uppfyller vissa krav. Ränterabatten ligger på mellan 0,05 – 0,10 procentenheter.

  Kraven för att få Grönt Bolån varierar mellan bankerna, men hos de allra flesta är det kriteriet energiklass A eller B enligt Boverkets energiklassificering från 1 januari 2014 som ska uppfyllas.

  Läs mer om grönt bolån

  Fördelar med att bygga nytt hus

  Med låga driftskostnader, år utan reparationer och renovering liksom flera andra fördelar är det nu ett bra läge att bygga hus! I oroliga tider strävar vi alla efter trygghet. Och vi på Trivselhus vet att er dröm om ett nytt hem mår väl av en trygg och stabil partner.

  Se hela listan
  Kanske är ni också intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er