Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Bygga hus med Trivselhus

  Arkitektritade hus för hus, stil & tomt i samklang

  Hos Trivselhus har ni alla möjligheter att skapa ett hem anpassat efter er tomts förutsättningar, praktiska behov och den stil ni gillar. Kanske hittar ni ert drömhus bland våra husmodeller. Eller så ser ni en modell ni tycker om, men vill göra en egen variant som passar era behov och drömmar. Eller så hjälper våra arkitekter till att designa ett hus i en helt fri form.

  trivselhus fri form fasad bygga hus
  Huset & tomten - en helhet

  Kanske hittar ni ert drömhus först och börjar leta tomt sedan. Eller så har ni redan valt tomt och ska nu börja fundera på hus. Oavsett i vilken ordning ni gör saker mår både huset och platsen alltid bäst av att komplettera varandra. Då blir hus och plats till ert hem. En säljare följer gärna med ut på tomten och ger er råd.

  trivselhus villa nättraby fasad bygga hus
  Möjligheternas husmodeller

  Bakom Trivselhus arkitektritade husmodeller ligger ett noggrant arbete, där arkitekten samspelar med konstruktörer och projektörer för att skapa hus med lösningar som både är estetiskt tilltalande, praktiska att leva i och ekonomiska att bygga. Eftersom behov och drömmar är olika från familj till familj, är vår ambition att erbjuda möjligheter till både funktionella och estetiska variationer. Här finns alla möjligheter att skapa ert eget livsverk!

  trivselhus snygg fasad bygga hus
  Faller ni för en snygg fasad?

  Börja med att titta på insidan istället för att lockas av en snygg fasad! Hitta först en planlösning som både passar familjens behov och matchar tomtens förutsättningar för uteplatser, infarter och utsikter. Därefter finns alla möjligheter att applicera en exteriör stil som bekräftar att detta är ert hem.

  trivselhus villa grebbestad fasad bygga hus
  En välkomnande entré

  Husets entré ramar in och bekräftar husets stil och ger med rätt utformning skydd för både människor och dörr. Samtidigt som den ger förbipasserande och gäster det första intrycket av ert hem. Här presenterar vi ett urval av möjligheter för en välkomnande entré.

  trivselhus fri form fasad bygga hus
  Friaste vägen till ert livsverk

  Inom en avsiktsförklaring skapar arkitekten en fri husform, där den fulla flexibiliteten i Trivselhus byggsystem nyttjas. Grundläggande är som alltid våra designvärden för stil, funktion, rumslighet, harmoni och helhet. Vår kunskap och era drömmar leder oss rätt utifrån er stil, praktiska lösningar och de möjligheter som er tomt erbjuder.

  trivselhus villa frösö fasad bygga hus
  Bygga fritidshus

  Ett hus där ni kan njuta av fritiden tillsammans med familj och vänner. En plats för härlig avkoppling och gemenskap. Kanske har er familj som många andra också fått smak på hemester, alltså att stanna hemma i Sverige på semestern. Kika närmare på våra husmodeller – vi har flera som passar extra bra att bygga som fritidshus.

  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er