Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Bygga hus med Trivselhus

  Friaste vägen till ert livsverk

  Inom en avsiktsförklaring skapar arkitekten en fri husform, där den fulla flexibiliteten i Trivselhus byggsystem nyttjas. Grundläggande är som alltid våra designvärden för stil, funktion, rumslighet, harmoni och helhet. Vår kunskap och era drömmar leder oss rätt utifrån er stil, praktiska lösningar och de möjligheter som er tomt erbjuder. Tillsammans skapar vi ett unikt drömhus!

  Arkitekten tolkar i fri form

  När kraven och drömmarna ställs på sin spets krävs ibland en friare väg för att hitta hem. Låt oss då teckna en avsiktsförklaring som innebär att ni i samarbete med Trivselhus erfarna arkitekter skapar en fri husform, där den fulla flexibiliteten i vårt byggsystem nyttjas.

  Ett hus i fri form utformas alltid enligt våra designvärden för stil, funktion, rumslighet, harmoni och helhet. Vår kunskap och era drömmar leder oss rätt utifrån er stil, praktiska lösningar och de möjligheter som er tomt erbjuder. Även om friheten i husets utformning är viktig för en unik känsla betyder ofta val av material, färger och detaljer mycket. Självklart får ni tillgång till vår breda palett av val och tillval, material som vi kontrollerat och kan ta ansvar för att de fungerar. Den friaste vägen till ett exklusivt hem med arkitekthjälp ställer högre krav på ekonomin och innebär också att vi behöver mer tid på oss för att säkerställa att allt samspelar.

  Vi jämför ibland vårt sätt att bygga hus med ett lego. Vårt byggsystem består av ett antal enheter som vi kan bygga ihop på många olika sätt. Utöver att vi behöver hålla oss till urvalet av byggdelar finns det egentligen bara två saker att ta hänsyn till. Regler från myndigheter och vår erfarenhet av vad som fungerar bäst. Husbyggande är reglerat av en mängd lagar och krav. Det handlar om allt från hur stort och högt det är tillåtet att bygga, till regler som har med säkerhet och kvalitet att göra.

  Lite annorlunda, men lika viktiga för slutresultatet, är de praktiska och estetiska ”regler” som vi utvecklat med hjälp av vår kunskap och långa erfarenhet av att bygga hus. Våra designvärden handlar helt enkelt om att vi lärt oss vilka lösningar och kombinationer som fungerar bäst för olika behov och önskemål. Att matcha dessa regler mot era önskningar, det är vårt bidrag på vägen mot ert livsverk – ert unika drömhus.

  En säljare nära er berättar gärna mer – boka möte här!

  Våra designvärden

  STIL

  Med en personlig och sammanhållen stil blir huset vackrast. Vi är alltid noga med att stilen passar de människor som ska bo i det och att ut- och insidan hänger ihop designmässigt i både stort och smått.

  FUNKTION

  Väl genomtänkta hus fungerar i vardagen. Det innebär att våra hus är anpassade för de människor som ska bo i det, är enkla att möblera och har bra förvaring.

  RUMSLIGHET

  Tydliga rum, gångstråk och ljusflöden gör huset naturligt tilltalande. Vi kombinerar rymd, genomsikt och generösa ytor med tydlig rumslighet och uppdelning mellan olika funktioner.

  HARMONI

  Väl avvägda proportioner skapar harmoni. Det åstadkommer vi bland annat genom att huskroppen passar med takets utformning och att större hus delas in i flera matchande huskroppar.

  HELHET

  Det är helheten som skapar ett hem. Vi designar ert hus efter tomtens unika förutsättningar och ser till att helheten fungerar med allt ifrån tomtplanering till detaljer som bekräftar husets stil.

  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er