Trivselhus finalist i tävlingen Årets hus 2018

Trivselhus har utsetts till en av tio finalister i tävlingen Årets hus 2018. Tävlingen är Sveriges största hustävling och arrangeras av tidningen Allt om villor & hus.

Läs mer

Publicerad 2018-10-18

Vi firar 25 år av husdrömmar

Under 25 år har vi realiserat husdrömmar. För att fira ger vi 25 jubileumskunder möjligheten att göra tillval i sitt nya hem med 25% prisavdrag! 

Läs mer

Publicerad 2018-09-06

Taggar:

Friendsrapporten 2018

Vi på Trivselhus är stolt sponsor till Friends och deras viktiga arbete mot mobbning och diskriminering. Arbetet för barns trygghet måste alltid prioriteras och vi är så glada över att vi är med och gör skillnad tillsammans med @stiftelsenfriends.

Läs mer

Publicerad 2018-08-15

Taggar:

Trivselhus bygger Svanenmärkt i Jönköping

Trivselhus bygger nu första etappen äganderätter i natursköna Sjöåkra. Husen som uppförs direkt vid Vättern blir dessutom Jönköping kommuns första Svanenmärkta byggnader.

Läs mer

Publicerad 2018-06-13

Trivselhus och Movehome ger kunder ett mer hållbart boende med MaintAid

Trivselhus, tillsammans med systervarumärket Movehome, lanserar nu ett helt nytt digitalt kundstöd. Genom mobilappen MaintAid möjliggörs en bättre överblick och stöd i underhåll och skötsel av det nya hemmet, något som hustillverkaren är först i branschen att erbjuda sina kunder.

Läs mer

Publicerad 2018-04-12

Trivselhus bygger i växande stadsdel

Hustillverkaren Trivselhus bygger nu vidare i Staffanstorps kommun. Nu startar försäljningen av friliggande villor i bostadsrättsform i området Vikhem. – Första etappen består av 14 väldisponerade villor i bostadsrättsform med hög grundstandard, säger Tor Fjaestad, försäljningschef på Trivselhus.

Läs mer

Publicerad 2018-02-08

Framtidens villa är här!

Trivselhus systervarumärke Movehome slår upp dörrarna till ett unikt boende med nyheter som samsovningsrum, ljudisolerat gamingrum och flexibel planlösning och många andra smarta funktioner.
– I vårt första koncepthus låter vi den moderna familjens nya levnadsvanor ta plats, säger Jennie Blom, Movehome.

Läs mer

Publicerad 2018-01-17

Trivselhus deltar i debatt om framtidens miljömärkning

Torsdagen den 7 december hålls Lätt att välja rätt – ett seminarium om framtidens miljömärkning på Rosenbads konferenscenter i Stockholm. Syftet är att samla aktörer från olika perspektiv för att diskutera miljömärkningens framtid och en hållbar konsumtion. Vad behövs för att miljömärkningen ska vara aktuell och relevant – och vem kan och ska göra vad?

Läs mer

Publicerad 2017-12-06

Trivselhus tar huskatalogen till en ny nivå

Nu tar Trivselhus den traditionella huskatalogen till en ny nivå och lanserar en vacker och inspirerande bok i coffee table-format. 

   − Precis som med våra hus vill vi ge våra kunder det där lilla extra för att de ska kunna förverkliga sina drömmar, säger Trivselhus marknadschef Jennie Blom. 

Läs mer

Publicerad 2017-10-11

Trivselhus expanderar i Jönköping

Trivselhus befinner sig i en expansiv fas med stort behov av att attrahera och rekrytera rätt personal. I september 2017 utökade vi därför våra kontorsytor i Jönköping genom att flytta in i större, fräscha och mer ändamålsmässiga lokaler i det nybyggda Munksjötornet som ligger i den södra delen av den nya snabbt framväxande centralt belägna stadsdelen Munksjöstaden. 

Läs mer

Publicerad 2017-06-07

Taggar: