Trivselhus söker Arkitekt

Är du en person som har ett intresse av att skapa och utforma skisser av bostadshus och få en drömbild att bli verklighet? Då har vi ett mycket intressant och utmanande jobb som väntar på dig. Din huvudsakliga arbetsuppgift som arkitekt på Trivselhus är att självgående utforma vackra och unika bostäder i anslutning till kundmöten och skapa skissförslag i enlighet med deras önskemål i ritprogrammet Revit.

Läs mer

Publicerad 2017-11-21

Trivselhus tar huskatalogen till en ny nivå

Nu tar Trivselhus den traditionella huskatalogen till en ny nivå och lanserar en vacker och inspirerande bok i coffee table-format. 

   − Precis som med våra hus vill vi ge våra kunder det där lilla extra för att de ska kunna förverkliga sina drömmar, säger Trivselhus marknadschef Jennie Blom. 

Läs mer

Publicerad 2017-10-11

Trivselhus expanderar i Jönköping

Trivselhus befinner sig i en expansiv fas med stort behov av att attrahera och rekrytera rätt personal. I september 2017 utökade vi därför våra kontorsytor i Jönköping genom att flytta in i större, fräscha och mer ändamålsmässiga lokaler i det nybyggda Munksjötornet som ligger i den södra delen av den nya snabbt framväxande centralt belägna stadsdelen Munksjöstaden. 

Läs mer

Publicerad 2017-06-07

Taggar:

Moderna hus - Tidlös kvalitet

Hustillverkaren Trivselhus har utvecklat ännu fler möjligheter att skapa och formge moderna hus i trä, med samma tidlösa kvalitet och naturliga hållbarhet som kännetecknar företagets alla produkter.

Arbetet med att uppdatera designpaletten har resulterat i två nya husmodeller med tydlig samtida känsla. De nya former, planlösningar och produktdetaljer som utvecklats kan givetvis också användas för att skapa ett mer modernt uttryck hos vilket hus som helst.

Läs mer

Publicerad 2017-05-18

Movehome först med Svanenmärkta villor

Äntligen kan svenskarna köpa en Svanenmärkt villa av en etablerad småhustillverkare! Trivselhus systervarumärke Movehome Svanenmärker samtliga husmodeller.

– Nu blir det lätt för konsumenter att välja rätt för miljö, klimat och hälsa när de designar sitt eget drömhus, säger Björn Haugland på Miljömärkning Sverige, som ansvarar för Svanen.

Läs mer

Publicerad 2017-03-30

Ny stororder för grupphus värd 116 miljoner

Trivselhus har tecknat avtal med markentreprenören MacFreeze om byggnation av 52 bostäder till ett sammanlagt ordervärde av 116 miljoner kronor i Kållered, Mölndals kommun.

- Ett mångårigt och mycket framgångsrikt samarbete mellan Trivselhus och MacFreeze ligger till grund för avtalet som är ytterligare ett bevis på hur Trivselhus tillsammans med professionella samarbetspartners kan ta fram attraktiva lösningar för gruppbyggda småhus, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Läs mer

Publicerad 2017-03-17

Taggar:

Trivselhus i nytt storavtal för grupphusbyggnation

Hustillverkaren Trivselhus har tecknat avtal värt drygt 100 Mkr för byggnation av 50 st bostäder i området Frösundavik, Håbo kommun.

   – Vi är glada över ännu ett avtal som visar på hur vi  tillsammans med samarbetspartners kan ta fram attraktiva lösningar för gruppbyggda småhus. Att Wästbygg dessutom delar vår vision om hållbara hem gör att vi vill bygga relationer för framtida samarbete, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Läs mer

Publicerad 2016-11-11

Trivselhus storsatsar på hållbarhet

Nu satsar Trivselhus på hållbara samhällen. I en offensiv strategi tar företaget en helt ny position för småhustillverkare.
- Vi väljer att skapa hållbara hem, såväl i produktionen som leverantörsledet - men också genom att bidra till att våra kunder fortsatt kan leva hållbart, säger Pernilla Enkler, Hållbarhetschef på Trivselhus.

Läs mer

Publicerad 2016-10-27

Trivselhus i storavtal med lokalt engagemang

Trivselhus har tecknat avtal omfattande byggnation av 58 st lägenheter i området Mosås, Örebro.
 – Vi är glada över ännu ett avtal som visar på hur Trivselhus tillsammans med samarbetspartners kan ta fram attraktiva lösningar i gruppbyggda småhus. Att vi dessutom i samarbete med Friends bidrar lokalt i kampen mot mobbning känns extra bra, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Läs mer

Publicerad 2016-04-13

Taggar:

Solenergi

Nu har du möjlighet att få egenproducerad el till ditt skräddarsydda hus. Tillsammans med Solar Supply har vi valt att satsa på solenergi.

Läs mer

Publicerad 2016-02-23