Trivselhus bygger Svanenmärkt i Jönköping

Trivselhus bygger nu första etappen äganderätter i natursköna Sjöåkra. Husen som uppförs direkt vid Vättern blir dessutom Jönköping kommuns första Svanenmärkta byggnader.

Läs mer

Publicerad 2018-06-13

Trivselhus och Movehome ger kunder ett mer hållbart boende med MaintAid

Trivselhus, tillsammans med systervarumärket Movehome, lanserar nu ett helt nytt digitalt kundstöd. Genom mobilappen MaintAid möjliggörs en bättre överblick och stöd i underhåll och skötsel av det nya hemmet, något som hustillverkaren är först i branschen att erbjuda sina kunder.

Läs mer

Publicerad 2018-04-12

Trivselhus bygger i växande stadsdel

Hustillverkaren Trivselhus bygger nu vidare i Staffanstorps kommun. Nu startar försäljningen av friliggande villor i bostadsrättsform i området Vikhem. – Första etappen består av 14 väldisponerade villor i bostadsrättsform med hög grundstandard, säger Tor Fjaestad, försäljningschef på Trivselhus.

Läs mer

Publicerad 2018-02-08

Framtidens villa är här!

Trivselhus systervarumärke Movehome slår upp dörrarna till ett unikt boende med nyheter som samsovningsrum, ljudisolerat gamingrum och flexibel planlösning och många andra smarta funktioner.
– I vårt första koncepthus låter vi den moderna familjens nya levnadsvanor ta plats, säger Jennie Blom, Movehome.

Läs mer

Publicerad 2018-01-17

Trivselhus deltar i debatt om framtidens miljömärkning

Torsdagen den 7 december hålls Lätt att välja rätt – ett seminarium om framtidens miljömärkning på Rosenbads konferenscenter i Stockholm. Syftet är att samla aktörer från olika perspektiv för att diskutera miljömärkningens framtid och en hållbar konsumtion. Vad behövs för att miljömärkningen ska vara aktuell och relevant – och vem kan och ska göra vad?

Läs mer

Publicerad 2017-12-06

Trivselhus tar huskatalogen till en ny nivå

Nu tar Trivselhus den traditionella huskatalogen till en ny nivå och lanserar en vacker och inspirerande bok i coffee table-format. 

   − Precis som med våra hus vill vi ge våra kunder det där lilla extra för att de ska kunna förverkliga sina drömmar, säger Trivselhus marknadschef Jennie Blom. 

Läs mer

Publicerad 2017-10-11

Trivselhus expanderar i Jönköping

Trivselhus befinner sig i en expansiv fas med stort behov av att attrahera och rekrytera rätt personal. I september 2017 utökade vi därför våra kontorsytor i Jönköping genom att flytta in i större, fräscha och mer ändamålsmässiga lokaler i det nybyggda Munksjötornet som ligger i den södra delen av den nya snabbt framväxande centralt belägna stadsdelen Munksjöstaden. 

Läs mer

Publicerad 2017-06-07

Taggar:

Moderna hus - Tidlös kvalitet

Hustillverkaren Trivselhus har utvecklat ännu fler möjligheter att skapa och formge moderna hus i trä, med samma tidlösa kvalitet och naturliga hållbarhet som kännetecknar företagets alla produkter.

Arbetet med att uppdatera designpaletten har resulterat i två nya husmodeller med tydlig samtida känsla. De nya former, planlösningar och produktdetaljer som utvecklats kan givetvis också användas för att skapa ett mer modernt uttryck hos vilket hus som helst.

Läs mer

Publicerad 2017-05-18

Movehome först med Svanenmärkta villor

Äntligen kan svenskarna köpa en Svanenmärkt villa av en etablerad småhustillverkare! Trivselhus systervarumärke Movehome Svanenmärker samtliga husmodeller.

– Nu blir det lätt för konsumenter att välja rätt för miljö, klimat och hälsa när de designar sitt eget drömhus, säger Björn Haugland på Miljömärkning Sverige, som ansvarar för Svanen.

Läs mer

Publicerad 2017-03-30

Ny stororder för grupphus värd 116 miljoner

Trivselhus har tecknat avtal med markentreprenören MacFreeze om byggnation av 52 bostäder till ett sammanlagt ordervärde av 116 miljoner kronor i Kållered, Mölndals kommun.

- Ett mångårigt och mycket framgångsrikt samarbete mellan Trivselhus och MacFreeze ligger till grund för avtalet som är ytterligare ett bevis på hur Trivselhus tillsammans med professionella samarbetspartners kan ta fram attraktiva lösningar för gruppbyggda småhus, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Läs mer

Publicerad 2017-03-17

Taggar: