Moderna hus - Tidlös kvalitet

Hustillverkaren Trivselhus har utvecklat ännu fler möjligheter att skapa och formge moderna hus i trä, med samma tidlösa kvalitet och naturliga hållbarhet som kännetecknar företagets alla produkter.

Arbetet med att uppdatera designpaletten har resulterat i två nya husmodeller med tydlig samtida känsla. De nya former, planlösningar och produktdetaljer som utvecklats kan givetvis också användas för att skapa ett mer modernt uttryck hos vilket hus som helst.

Läs mer

Publicerad 2017-05-18

Trivselhus söker hållbarhetssamordnare

Trivselhus skapar hållbara hem genom en hållbar verksamhet, ett hållbart leverantörsled och en hållbar livsstil. Vi söker dig som brinner för hållbarhetsfrågor och har vana av att självständigt leda och driva projekt. Du förväntas ta rollen som ambassadör av vår uttalade hållbarhetsstrategi och då Trivselhus befinner sig i en expansiv fas innebär det att du i denna tjänst har möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling.

Känner du dig motiverad att hjälpa oss att bygga morgondagens hållbara hem och förverkliga husdrömmar?

Läs mer

Publicerad 2017-05-18

Trivselhus söker nya medarbetare till huvudkontoret i Korsberga

Vi växer och söker en resultatorienterad produktionschef som kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt och samtidigt vet hur man motiverar sitt team att nå uppsatta mål.

Efterfrågan på våra gruppbyggda småhus ökar stadigt och vi söker därför också ytterligare en kvalitetsmedveten, affärsmässig och strukturerad projektledare.

Välkommen med din ansökan senast 4 juni.

Läs mer

Publicerad 2017-05-12

Movehome först med Svanenmärkta villor

Äntligen kan svenskarna köpa en Svanenmärkt villa av en etablerad småhustillverkare! Trivselhus systervarumärke Movehome Svanenmärker samtliga husmodeller.

– Nu blir det lätt för konsumenter att välja rätt för miljö, klimat och hälsa när de designar sitt eget drömhus, säger Björn Haugland på Miljömärkning Sverige, som ansvarar för Svanen.

Läs mer

Publicerad 2017-03-30

Ny stororder för grupphus värd 116 miljoner

Trivselhus har tecknat avtal med markentreprenören MacFreeze om byggnation av 52 bostäder till ett sammanlagt ordervärde av 116 miljoner kronor i Kållered, Mölndals kommun.

- Ett mångårigt och mycket framgångsrikt samarbete mellan Trivselhus och MacFreeze ligger till grund för avtalet som är ytterligare ett bevis på hur Trivselhus tillsammans med professionella samarbetspartners kan ta fram attraktiva lösningar för gruppbyggda småhus, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Läs mer

Publicerad 2017-03-17

Taggar:

Trivselhus i nytt storavtal för grupphusbyggnation

Hustillverkaren Trivselhus har tecknat avtal värt drygt 100 Mkr för byggnation av 50 st bostäder i området Frösundavik, Håbo kommun.

   – Vi är glada över ännu ett avtal som visar på hur vi  tillsammans med samarbetspartners kan ta fram attraktiva lösningar för gruppbyggda småhus. Att Wästbygg dessutom delar vår vision om hållbara hem gör att vi vill bygga relationer för framtida samarbete, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Läs mer

Publicerad 2016-11-11

Trivselhus storsatsar på hållbarhet

Nu satsar Trivselhus på hållbara samhällen. I en offensiv strategi tar företaget en helt ny position för småhustillverkare.
- Vi väljer att skapa hållbara hem, såväl i produktionen som leverantörsledet - men också genom att bidra till att våra kunder fortsatt kan leva hållbart, säger Pernilla Enkler, Hållbarhetschef på Trivselhus.

Läs mer

Publicerad 2016-10-27

Klassisk charm från början

I Askim söder om Göteborg, på en noga utvald sluttningstomt med havsutsikt - ligger vårt nya visningshus. Viktoria Karlsson är arkitekten. Husmodellen är ett skräddarsytt B:030. Här kan du läsa om hur tankarna gick då hon skapade den klassiska villan. 

Läs mer

Publicerad 2016-06-02

Trivselhus i storavtal med lokalt engagemang

Trivselhus har tecknat avtal omfattande byggnation av 58 st lägenheter i området Mosås, Örebro.
 – Vi är glada över ännu ett avtal som visar på hur Trivselhus tillsammans med samarbetspartners kan ta fram attraktiva lösningar i gruppbyggda småhus. Att vi dessutom i samarbete med Friends bidrar lokalt i kampen mot mobbning känns extra bra, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Läs mer

Publicerad 2016-04-13

Taggar:

Inbäddat bland träden

Just nu pågår visningar av det moderna och välplanerade huset som ligger inbäddat bland barr- och lövträd i skånska Höllviken. Jessica Nilsson är arkitekten. Husmodellen är ett A:038. Här kan du läsa om hur tankarna gick då hon ritade sitt verk.

Läs mer

Publicerad 2016-03-24