Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Bygga hus med Trivselhus

  Drömmer ni om att bygga fritidshus?

  Ett hus där ni kan njuta av fritiden tillsammans med familj och vänner. En plats för härlig avkoppling och gemenskap. Kanske har er familj som många andra också fått smak på hemester, alltså att stanna hemma i Sverige på semestern. Kika närmare på våra arkitektritade husmodeller – vi har flera som passar extra bra att bygga som fritidshus.

  Många möjligheter

  Kika närmare på våra arkitektritade husmodeller – vi har flera som passar extra bra att bygga som fritidshus. Vill ni i framtiden flytta till ert sommarhus så har ni redan ett hus med samma standard som i ett året-runt-boende.

  Er budget och vad allt kostar är självklart viktiga faktorer när ni ska bygga fritidshus. Tillsammans reder vi ut och prioriterar era önskemål för att få fram rätt nivå. Vi kan även förmedla kontakt med lokal bank för finansiering.

  Med låga driftskostnader, många år utan renovering och reparation tillsammans med flera andra fördelar är det både lönsamt och ett bra läge att bygga nyckelfärdigt fritidshus!

  Boka möte med en av våra säljare så berättar vi mer.

  Ett fritidshus vid havet

  Susanne växte upp i Västervik och har alltid längtat efter ett fritidshus vid havet. Hon jobbar och reser mycket och ville ha en plats där det är vilsamt att bara vara och enkelt att ta emot gäster. Nu står det moderna ladhuset Villa Frösö på en klippa och väntar på henne, familjen och alla vänner.

  Titta in i familjens fritidshus
  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er