Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Prenumera på nyheter!

  Har vi er drömtomt? Eller visar vi hus som passar era drömmar? Prenumerera på nyheter från Trivselhus så att ni inte missar något viktigt!

  Missa inga nyheter

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev så skickar vi er information så snart vi publicerar information om en ny tomt. Eller när vi har en villavisning som kanske intresserar er. Produktnyheter, kampanjer och mycket mer ingår också i våra nyhetsbrevsutskick! Och ni kan naturligtvis avsluta prenumerationen enkelt om ni vill!

  Starta prenumeration här

  Trivseltrygg

  • Öppet köp
   Köp nu och känn er trygga att påbörja er husdröm! Ni kan kostnadsfritt avbryta husköpet innan framtagande av bygglovsritningar om något oväntat skulle inträffa.
  • Prisgaranti
   Köp nu och vi garanterar fast pris fram till slutlig beställning av huset, i upp till 12 månader. Skulle vi sänka eller höja priset garanteras ni det lägre priset. Gäller även tillval.
  • Betala sen
   Ingen handpenning erläggs. Den första delbetalningen gör ni i samband med orderbekräftad slutbeställning.
  Läs mer om erbjudandet

  Låt Stella vara ledstjärnan

  En given husform tillsammans med en palett av våra kunders favoriter bland val och tillval gör husresan enklare och ger er tid över till annat. Det gör även att vi kan erbjuda ett bättre pris, en kortare leveranstid och en trygghet i att alla material och lösningar är kontrollerade i förväg. Kort sagt, en närmare väg till ert livsverk.

  Upptäck mer om Serie Stella
  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er