Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Bygga hus med Trivselhus

  Skötselråd via smart app

  Genom mobilappen MaintAid får ni en bättre överblick och stöd i underhåll och skötsel av ert nya hem. Med rätt underhåll skapar du förutsättningar för att öka livslängden på material och utrustning i hemmet. Rätt underhåll är dessutom en förutsättning för att garantier ska gälla.

  Sköt om huset

  I mobilappen MaintAid samlas alla underhållsåtgärder, bruksanvisningar och annan viktig information om hur ni sköter om ert hus lätt tillgängliga, så att ni lättare kan undvika kostsam service och för tidiga utbyten. MaintAid gör det helt enkelt lättare och roligare för er att hålla ert hus och all utrustning i toppskick genom att ni får påminnelser om vad som ska göras, när det ska göras och hur det ska göras.

  I samband med inflyttning får ni en förprogrammerad kod som innehåller exakt de underhållsåtgärder som behövs för ert unika hem. Är ni redan kund hos oss kan ni läsa mer om hur appen fungerar här.

  Är ni ännu inte kund hos oss eller har ni redan flyttat in? Då kan ni själva lägga till information om produkter och material som finns i just ert hus. Se över de bruksanvisningar ni har – där kan ni läsa mer om de specifika anvisningar som finns, till exempel för era vitvaror.

  Ni väljer själva vilka aviseringar ni vill få i appen – lägg till de intervall som rekommenderas i skötselanvisningarna för just det ni vill hålla koll på.

  Ladda hem appen redan idag, den finns där appar finns!

  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er