Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Inspiration för hallen

  Hallen är det första människor ser när de kommer in i huset och här måste det finnas gott om plats för ytterkläder och skor. Trivselhus erbjuder olika smarta lösningar för förvaring.

  trivselhus förvaring bygga hus

  Det är ofta bra att använda skjutdörrar i hallen, eftersom ni då slipper öppna dörrar som står i vägen

  Välkomnande hall

  Alldeles för många skor, tjocka jackor och väskor på en alldeles för liten yta. Det är ett problem som de flesta av oss känner igen.

  Lyckligtvis kan ni med lite planering och struktur få en snygg och funktionell förvaringslösning. Det är ofta bra att använda skjutdörrar i hallen, eftersom ni då slipper öppna dörrar som står i vägen. Kombinera med en eller flera dörrar med spegelfyllning, så är även hallspegeln på plats.

  Smarta lösningar

  Hallen är det första människor ser när de kommer in i huset och för många är det ett riktigt problemområde, istället för ett välkomnande god dag eller adjö.

  I hallen måste det finnas gott om plats för ytterkläder och skor. Trivselhus erbjuder olika smarta lösningar för förvaring. Allt ifrån kompletta inredningar för entré och sovrum med mjukstängande skjutdörrar och lådor, till en enklare bas. Kom ihåg – det är dina och din familjs personliga förvaringsbehov som ska avgöra vad ni väljer!

  Förvaringstips

  Tänk igenom vad ni ska förvara innan ni väljer er lösning. Har ni mycket kläder som hänger på galge? Har ni tröjor som ni vill förvaras vikta? Mycket skor? Sortera och strukturera, till exempel efter säsong och hur ofta ni använder plaggen. Anpassa inredning och tillbehör till det som ni vill ska få plats.

  Hur tänker ni möblera rummet utanför skjutdörrarna? Vill ni ha en stol placerad på ett visst ställe, så ska ni kanske inte välja att placera lådor eller annat utdragbart precis där.

  Rensa, släng, sälj eller skänk det ni inte behöver innan ni flyttar in i ert nya hus. Sådant ni inte använder regelbundet nu klarar ni er utan också i fortsättningen.

  Trivselhus samarbetar med förvaringsexperten Mirro som är proffs på skjutdörrar och förvaring. Om du har speciella önskemål kan ni vända er direkt till dem och få en helt egen anpassad lösning.

  Dold förvaring

  Dold förvaring gör det enklare att hålla ordning. Komplettera med öppen förvaring, som lättillgängliga krokar eller galgar, där era gäster kan hänga sina ytterplagg.

  Tänk på att små barn inte alltid når upp till jackor eller vantar. Sätt förvaringen på rätt höjd, så har de små lättare att hämta och lägga tillbaka sina kläder själva.

  Kanske är ni också intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er