Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Köket

  Köket är hemmets hjärta enligt många, och visst är det ett av husets viktigaste rum. När ni bygger hus med Trivselhus ingår ett kök från Ballingslöv.

  Kök med möjligheter

  Köket i ert nya Trivselhus har hög standard med bland annat induktionshäll, inbyggnadsugn och underlimmad diskho. Vid ett personligt besök i Ballingslövs köksbutik finns alla möjligheter att utforma drömköket både utifrån vår standard och ett brett utbud av tillval. Låt er inspireras av lite olika stilar här!

  Ett vackert, modernt träkök med närhet till naturen och ultimat utifrån hållbarhetsaspekter

  Trä i modern tappning

  Kök i trä är lite av Ballingslövs specialområde. Sedan 1929 har de arbetat med att förfina och utveckla klassiska träprodukter för ett hållbart köksliv.

  Köksluckan Wood är en produkt för dig som gillar trä i en modern tappning och som verkligen aktivt väljer en produkt som är ultimat utifrån hållbarhetsaspekten. Wood finns i flera olika utföranden, ek vitpigmenterad, ek svartbets, ek bets ljusbrun samt mörkolja. Wood bjuder verkligen in till att skapa flera olika uttryck och är utifrån hållbarhetsperspektiv det bästa val du kan göra. Köket är enormt slitstark och den cirkulära råvaran har växt fram alldeles intill fabriken i Ballingslöv.

  Ek är det självklara materialvalet – Genom att addera en helt miljövänlig olja till en av Ballingslövs mest omtycka och klassiska köksluckor kommer du ett steg närmare naturen. Wood är nu den mest miljövänliga luckan med ek från hållbart skogsbruk.

  Mija Kinning berättar mer om Wood i mörkolja

  Mer inspiration

  Designkök med pocketdörrar

  Det moderna köket brinner för smart förvaring, vackert trähantverk och läcker design. Med pocketdörrar får du en smart, platsbesparande lösning som ger en minimalistisk känsla och du kan enkelt och snabbt dölja både stök och högskåpets vitvaror. Genom pocket door-lösningen kan dörrarna skjutas in och gömmas intill skåpets sidor.

  Mer än bara ett kök

  Ett kök som är mer än bara ett kök. Ett ljust kök i beige och vitpigmenterad ek med walk in-skafferi och öppna hyllor. Genom att blanda ostronbeige köksluckor och köksinredning i vitpigmenterad ek suddas gränsen mellan rummen ut. Att blanda flera material kan verka djärvt, men här syns hur effektfullt och harmoniskt det kan bli, när den skandinaviska ljusa stilen får spela huvudrollen tillsammans med en väl tilltagen köksö.

  Med en hemtrevlig bistromiljö adderad i anslutning till köket får du ett kök rustat för både hederlig husmorsmatlagning och en bistrohörna klockren för restaurangsittning hemma.

  Bänkskivan Dekton Arga ger har ett diskret utseende som ger elegans och modernitet till hela köket.

  bygga hus trivselhus kök

  Ett beige kök är ett modernt kök

  Shakerstilen - en lantlig prägel med minimalistisk touch

  Ett välkomnande och varmt kök i shakerstil med perfekt lantlig känsla och modern touch. Detaljerna såsom vitrinskåp och knopplist i samma kulör som luckorna skapar helhet och personlighet i köket. Pricken över i:et är helt klart den öppna köksön med snickerikänsla som är flexibel i rummet.

  bygga hus trivselhus kök

  Shakerstil med Gastro i gröngrått

  Exklusivt vitrinskåp

  Vitrinskåpet i Shakerkonceptet är ett exklusivt skåp där insidan är lika viktig som utsidan. Stommen i ekfaner är lackad med matt vitpigmenterad lack och dörrarna framställda helt utan spröjs för att kunna betrakta den vackra insidan utan några störningsmoment.

  Skåpets mittersta hyllplan är fast och i fulldjup och övriga hyllor flyttbara och lite grundare. Under det fasta hyllplanet finns gedigna träbackar målade i samma kulör som vitrindörrarna.

  Minimalistiskt kök i enkel och tidlös design

  En minimalistisk och modern dröm med rena linjer och luckor utan handtag som ger ett stilrent och lätt utseende i köket. Utan synliga handtag blir köksön mer diskret och ger intrycket av att vara en vacker, minimalistisk möbel i rummet.

  trivselhus ballingslöv kök bygga hus

  Modern dröm med Bistro i pärlgrått

  Minimalistiskt och modernt

  Till System 10 finns tunna snickerier som kan användas för att förlänga, kontrastera eller matcha inredningen.

  Den rostfria bänkskivan är både praktisk och hygienisk samtidigt som den slipade och mattborstade ytan är förlåtande mot repor.

  Mörkt kök i harmoni

  Drömmer ni om ett kök som sticker ut, men samtidigt matchar de skandinaviska traditionerna? Med köksluckan Line i brunbetsad ask får ni ett kök som skiljer sig från mängden med sin dova espressoton.

  Den brunbetsade luckan Line skapar effektfulla linjer med en grafitgrå infälld grepplist vilket fångar ögats uppmärksamhet. Övergången mellan lucka och grepplist ger köket karaktär.

  Träets brunbetsade yta ger precis den värme som behövs för att detta mörka kök ska upplevas som harmoniskt.

  trivselhus ballingslöv kök bygga hus

  Dov espressoton med Line i brunbetsad ask

  trivselhus ballingslöv kök bygga hus

  Träets brunbetsade yta ger värme och harmoni

  Kök i vinkel ger gott om extra arbetsyta

  Ett avskalat och tidlöst kök med gedigna materialval samt en oerhört sammanhållen färgskala. Hemmets hjärta med luckan Bistro i lindblomsgrönt och de smala distanserna från System 10 ramar in varje modul och ger en älskad möbelkänsla och fräsch interiör till hela rummet.

  De kromade handtagen med brunt läder är en fin detalj och sist men inte minst den vackra bänkskivan Coral Clay i kompositsten som går i en mjuk gråbeige ton.

  trivselhus ballingslöv kök bygga hus

  En naturnära kombination med Bistro i fräsch lindblomsgrön

  Genomgående linjer och geometri

  System 10 är baserat på smala distanser. 10 millimeter närmare bestämt! Det är genom att fokusera på just utrymmet mellan luckorna vi skapar genomgående linjer och geometrier i hela rummet.

  Inspirationsbilderna i detta reportage kan innehålla produkter som ej är valbara när du bygger hus med Trivselhus. Mer inspiration från Ballingslöv finns på Ballingslövs hemsida

  Kanske är ni också intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er