Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Köket

  Köket är hemmets hjärta enligt många, och visst är det ett av husets viktigaste rum. När ni bygger hus med Trivselhus ingår ett kök från Ballingslöv.

  Mer än bara ett kök

  Ett kök som är mer än bara ett kök. Ett ljust kök i beige och vitpigmenterad ek med walk in-skafferi och öppna hyllor. Genom att blanda ostronbeige köksluckor och köksinredning i vitpigmenterad ek suddas gränsen mellan rummen ut. Att blanda flera material kan verka djärvt, men här syns hur effektfullt och harmoniskt det kan bli, när den skandinaviska ljusa stilen får spela huvudrollen tillsammans med en väl tilltagen köksö.

  Med en hemtrevlig bistromiljö adderad i anslutning till köket får du ett kök rustat för både hederlig husmorsmatlagning och en bistrohörna klockren för restaurangsittning hemma.

  Bänkskivan Dekton Arga ger har ett diskret utseende som ger elegans och modernitet till hela köket.

  bygga hus trivselhus kök

  Ett beige kök är ett modernt kök

  Shakerstilen - en lantlig prägel med minimalistisk touch

  Ett välkomnande och varmt kök i shakerstil med perfekt lantlig känsla och modern touch. Detaljerna såsom vitrinskåp och knopplist i samma kulör som luckorna skapar helhet och personlighet i köket. Pricken över i:et är helt klart den öppna köksön med snickerikänsla som är flexibel i rummet.

  bygga hus trivselhus kök

  Shakerstil med Gastro i gröngrått

  Exklusivt vitrinskåp

  Vitrinskåpet i Shakerkonceptet är ett exklusivt skåp där insidan är lika viktig som utsidan. Stommen i ekfaner är lackad med matt vitpigmenterad lack och dörrarna framställda helt utan spröjs för att kunna betrakta den vackra insidan utan några störningsmoment.

  Skåpets mittersta hyllplan är fast och i fulldjup och övriga hyllor flyttbara och lite grundare. Under det fasta hyllplanet finns gedigna träbackar målade i samma kulör som vitrindörrarna.

  Minimalistiskt kök i enkel och tidlös design

  En minimalistisk och modern dröm med rena linjer och luckor utan handtag som ger ett stilrent och lätt utseende i köket. Utan synliga handtag blir köksön mer diskret och ger intrycket av att vara en vacker, minimalistisk möbel i rummet.

  trivselhus ballingslöv kök bygga hus

  Modern dröm med Bistro i pärlgrått

  Minimalistiskt och modernt

  Till System 10 finns tunna snickerier som kan användas för att förlänga, kontrastera eller matcha inredningen.

  Den rostfria bänkskivan är både praktisk och hygienisk samtidigt som den slipade och mattborstade ytan är förlåtande mot repor.

  Mörkt kök i harmoni

  Drömmer ni om ett kök som sticker ut, men samtidigt matchar de skandinaviska traditionerna? Med köksluckan Line i brunbetsad ask får ni ett kök som skiljer sig från mängden med sin dova espressoton.

  Den brunbetsade luckan Line skapar effektfulla linjer med en grafitgrå infälld grepplist vilket fångar ögats uppmärksamhet. Övergången mellan lucka och grepplist ger köket karaktär.

  Träets brunbetsade yta ger precis den värme som behövs för att detta mörka kök ska upplevas som harmoniskt.

  trivselhus ballingslöv kök bygga hus

  Dov espressoton med Line i brunbetsad ask

  trivselhus ballingslöv kök bygga hus

  Träets brunbetsade yta ger värme och harmoni

  Kök i vinkel ger gott om extra arbetsyta

  Ett avskalat och tidlöst kök med gedigna materialval samt en oerhört sammanhållen färgskala. Hemmets hjärta med luckan Bistro i lindblomsgrönt och de smala distanserna från System 10 ramar in varje modul och ger en älskad möbelkänsla och fräsch interiör till hela rummet.

  De kromade handtagen med brunt läder är en fin detalj och sist men inte minst den vackra bänkskivan Coral Clay i kompositsten som går i en mjuk gråbeige ton.

  trivselhus ballingslöv kök bygga hus

  En naturnära kombination med Bistro i fräsch lindblomsgrön

  Genomgående linjer och geometri

  System 10 är baserat på smala distanser. 10 millimeter närmare bestämt! Det är genom att fokusera på just utrymmet mellan luckorna vi skapar genomgående linjer och geometrier i hela rummet.

  I en ek ryms både då, nu och framtid

  Ek är ett av de hårdaste och mest karaktärsstarka svenska träslagen. Ett kök i ek kan vitpigmenteras och putsas sammetsmjukt eller betsas svart som en nytjärad eka, känslan av äkta trä är alltid den bestående upplevelsen.

  Luckan Wood har en levande yta som får en balans av det strama och raka. Då ek är ett material som aldrig är konstant blir varje lucka unik i sitt utförande.

  bygga hus trivselhus kök

  Träkök - modernt skapad av ett klassiskt material

  Avskalat och elegant träkök i varm ek

  Nu tar Ballingslöv det moderna köket till en ny nivå och skapar en ny fräsch och medveten design kring träkök. Detta ljusbruna designkök har en modernisktisk look som verkligen sticker ut. Kökets utseende och tonalitet är inspirerat av exklusivt 50-60 tal och ger en härlig trygghet och värme i hemmet

  Inspirationsbilderna i detta reportage kan innehålla produkter som ej är valbara när du bygger hus med Trivselhus. Mer inspiration från Ballingslöv finns på Ballingslövs hemsida

  Kanske är ni också intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er