Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Dressingroom

  Alla behöver bra förvaring. Ett hem är inte komplett förrän klädförvaringen funkar – och allra bäst blir det förstås när förvaringen är perfekt anpassad just efter den familj som bor i huset.

  Drömmer ni om ett dressingroom?

  Kanske har ni förmånen att ha ett helt rum avsett till klädförvaring. Grattis – ett dressingroom är mångas dröm. Kanske ska ni där skippa skjutdörrarna och istället ha en öppen förvaring där ni lätt kan överskåda alla saker, så att du enkelt kan hitta den där skjortan eller klänningen som du letar efter.

  Kläder

  I sovrummet är platsbyggd förvaring med skjutdörrar både vackert och praktisk. Möjligheten att välja inredning och tillbehör efter just era behov gör att ni får en lösning som verkligen fungerar i vardagen. Inredningens uppgift är att förvara kläder, skor och accessoarer, men det är lika viktigt att exponera dem så att de blir lätta att hitta. Komplettera förvaringen med smarta lösningar, som till exempel skoutdrag.

  trivselhus bygga hus dressingroom

  Förvaringstips

  Tänk igenom vad ni ska förvara innan ni väljer er lösning. Sortera och strukturera, till exempel efter säsong och hur ofta ni använder plaggen.

  Hur tänker ni möblera rummet utanför skjutdörrarna? Vill ni ha en stol placerad på ett visst ställe, så kanske ni inte ska välja att placera lådor precis där.

  Rensa, släng, sälj eller skänk det ni inte behöver innan ni flyttar in i ert nya hus.

  trivselhus villa nacka kök bygga hus
  Kanske är ni också intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er