Dressingroom

Alla behöver bra förvaring. Ett hem är inte komplett förrän klädförvaringen funkar – och allra bäst blir det förstås när förvaringen är perfekt anpassad just efter den familj som bor i huset.

Drömmer du om ett dressingroom?

Kanske har ni förmånen att ha ett helt rum avsett till klädförvaring. Grattis – ett dressingroom är mångas dröm. Kanske ska ni där skippa skjutdörrarna och istället ha en öppen förvaring där ni lätt kan överskåda alla saker, så att du enkelt kan hitta den där skjortan eller klänningen som du letar efter.

Kläder

I sovrummet är platsbyggd förvaring med skjutdörrar både vackert och praktisk. Möjligheten att välja inredning och tillbehör efter just era behov gör att ni får en lösning som verkligen fungerar i vardagen. Inredningens uppgift är att förvara kläder, skor och accessoarer, men det är lika viktigt att exponera dem så att de blir lätta att hitta. Komplettera förvaringen med smarta lösningar, som till exempel skoutdrag.

Förvaringstips

Tänk igenom vad ni ska förvara innan ni väljer er lösning. Sortera och strukturera, till exempel efter säsong och hur ofta ni använder plaggen.

Hur tänker ni möblera rummet utanför skjutdörrarna? Vill ni ha en stol placerad på ett visst ställe, så kanske ni inte ska välja att placera lådor precis där.

Rensa, släng, sälj eller skänk det ni inte behöver innan ni flyttar in i ert nya hus. 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig