Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Badrumsinspiration

  Som standard när ni bygger med Trivselhus ingår designade badrumsmöbler från Ballingslöv med mängder av tillvalsmöjligheter vid personligt besök i Ballingslövs butik. Här presenterar Ballingslöv inspiration utifrån utvalda badrumsserier och konkreta tips för att välja rätt bland alla möjligheter.

  Vanity

  Ballingslövs senaste nyhet Vanity är en elegant badrumsmöbel med en vacker fals mellan lådfront och kommodens sida. I serien används all samlad kompetens kring träbearbetning och man arbetar med flera vackra träbetser. Använd för att förstärka en hotellkänsla eller arkitektonisk minimalism.

  Se mer av Vanity

  trivselhus ballingslöv bad bygga hus
  trivselhus ballingslöv bad bygga hus

  Bright

  Robust, pålitlig och skandinaviskt linjestarkt. Serien Bright finns med delad front, hel front, öppen hylla och lucka. Använd för att förstärka en lantlig badrumsdröm.

  Se mer av Bright

  trivselhus ballingslöv bad bygga hus

  Lessmore

  Minimalistisk stil som tänjer på gränserna. Möbeln kan monteras vägghängd eller med tunna benstativ i stål som tillval. Använd för att förstärka en modern och funktionell stil, liksom industriell stil.

  Se mer av Lessmore

  trivselhus ballingslöv bad bygga hus
  trivselhus ballingslöv bad bygga hus

  Mer badrumsinspiration

  I Ballingslövs egna inspirationsgalleri för bad hittar ni inspirerande lösningar och badrumsmiljöer hemma hos andra som valt Ballingslöv.

  Ballingslövs inspirationsgalleri

  Vilken badrumskommod passar i vårt badrum?

  I badrummet är det ofta ytan som styr valet av badrumskommod och vi har en serie i flera storlekar olika utförande. Har ni gott om plats – välj en större variant med bra djup och tänk tvärtom om badrummet är mindre.

  Upptäck Ballingslövs badrumsserier

  Behov av extra förvaring?

  Vilket tvättställ ska man välja?

  Tvättstället utgör en stor del av designen på badrummet. Ballingslöv erbjuder nedsänkta tvättställ, fristående tvättställ, tvättställ i porslin och tvättställ i kompositsten. Framför allt har Ballingslövs designers tagit fram specifika tvättställ till våra olika badrumsserier.

  Ballingslövs tvättställ

  Vilken spegel passar?

  En rund spegel ger badrummet en mjuk känsla, en kantig gör det mer stilrent och avskalat. Ballingslövs belysningspeglar är ett lyxigt alternativ som sticker ut!

  Läs mer om Ballingslövs speglar

  Rätt typ av belysning?

  Rätt belysning gör det lika lätt att lägga en perfekt make up som att upptäcka fläckar på skjortan. Ballingslöv erbjuder flera olika varianter i olika stilar och färger som passar ert badrum.

  Läs mer om belysning här

  trivselhus ballingslöv bad bygga hus

  Bra val i badrummet

  • Släta luckor lämnar scenen fri för formstarka detaljer och färgstarka utspel. Förändra och skapa din känsla med olika härliga tillbehör i ert badrum.
  • Välj handtag och blandare med omsorg. De sätter ett viktigt avtryck och stil i ert badrum.
  • Våga välja en färg. Då vitt kakel fortsatt är det absolut vanligaste är det härligt med en inredning i annan kulör. Ballingslövs designers har med varsam hand valt ut en Färgkollektion
  • Förvaring för stort eller smått. Ballingslövs serie Hideaway erbjuder flera olika sorters förvaringslösningar – ofta i form av högskåp.
   I kommoden har vi behov av bra förvaring för små saker – då passar lådinredning INBOX perfekt.

  Bra val i badrummet

  • Belysning i spegeln eller frihängande lampett? För en riktigt bra badrumsbelysning kan kombinationen vara perfekt.
  • Knopp eller handtag? Ett kul tips kan vara att kombinera. Ge kommoden en knopp och ha ett matchande handtag på högskåpet.
  • Naturmaterial i badrummet skapar en skön känsla. Träinslag på inredning eller läderdetaljer som bara blir vackrare med åren.
  • Elluttag kan man inte ha för många av. Ballingslöv tipsar om att sätta eluttag både i kommodlåda och i överskåp eller högskåp.
  • Kork är inte korkat. Det är snyggt. Se Ballingslövs snygga och prisbelönta knopp i kork – RK370B.

  Inspirationsbilderna i detta reportage kan innehålla produkter som ej är valbara när du bygger hus med Trivselhus.

  Kanske är ni också intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er