Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Badrumsinspiration

  Som standard när ni bygger med Trivselhus ingår designade badrumsmöbler från Ballingslöv med mängder av tillvalsmöjligheter vid personligt besök i Ballingslövs butik. Här presenterar Ballingslöv inspiration utifrån utvalda badrumsserier och konkreta tips för att välja rätt bland alla möjligheter.

  Klassiska badrum

  Robust, pålitlig och skandinaviskt linjestarkt. Serien Bright finns med delad front, hel front, öppen hylla och lucka – alltså en flexibel möbelserie som enkelt anpassas efter din smak. Bright går också utmärkt att använda med bänkskiva och ovanpåliggande tvättställ.

  Robust, pålitlig och skandinaviskt linjestarkt

  Badrum i minimalistisk stil

  Kommoden LessMore ger en modern och funktionell stil och passar utmärkt för den medvetne kunden. Badrumsmöbeln LessMore kan monteras vägghängd eller med tunna benstativ i stål som tillval.

  Minimalistisk stil som tänjer på gränserna

  Badrum i lantlig stil

  Många är vi som drömmer om ett badrum i lantlig stil. Stella är en kommod med klassisk spegellucka som fungerar såväl i moderna som chamigt lantliga badrum.

  En bekväm crossover

  Vackra badrumsmöbler i trä

  Vill du ha ett modernt och naturnära badrum är serien Vanity i noga utvald ek det perfekta valet. Vanity är väldesignad träkärlek rakt igenom och serien rymmer kommod, överskåp samt högskåp för att ge möjlighet att enhetligt inreda hela badrummet.

  Väldesignad träkärlek

  Mer badrumsinspiration

  I Ballingslövs egna inspirationsgalleri för bad hittar ni inspirerande lösningar och badrumsmiljöer hemma hos andra som valt Ballingslöv.

  Vilken badrumskommod passar i vårt badrum?

  I badrummet är det ofta ytan som styr valet av badrumskommod och vi har en serie i flera storlekar olika utförande. Har ni gott om plats – välj en större variant med bra djup och tänk tvärtom om badrummet är mindre.

  Upptäck Ballingslövs badrumsserier

  Behov av extra förvaring?

  Vilket tvättställ ska man välja?

  Tvättstället utgör en stor del av designen på badrummet. Ballingslöv erbjuder nedsänkta tvättställ, fristående tvättställ, tvättställ i porslin och tvättställ i kompositsten. Framför allt har Ballingslövs designers tagit fram specifika tvättställ till våra olika badrumsserier.

  Ballingslövs tvättställ

  Vilken spegel passar?

  En rund spegel ger badrummet en mjuk känsla, en kantig gör det mer stilrent och avskalat. Ballingslövs belysningspeglar är ett lyxigt alternativ som sticker ut!

  Läs mer om Ballingslövs speglar

  Rätt typ av belysning?

  Rätt belysning gör det lika lätt att lägga en perfekt make up som att upptäcka fläckar på skjortan. Ballingslöv erbjuder flera olika varianter i olika stilar och färger som passar ert badrum.

  Läs mer om belysning här

  Inspirationsbilderna i detta reportage kan innehålla produkter som ej är valbara när du bygger hus med Trivselhus.

  Kanske är ni också intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er