Trygga hem med Friends

Trivselhus och Friends har ett treårigt avtal för att tillsammans arbeta för tryggare samhällen. Ambitionen är att hitta ett gemensamt samarbete i gränslandet mellan trygga hem och en trygg, jämlik uppväxt.

Ett tryggare samhälle

Allt börjar med din husdröm. Trivselhus realiserar den till ett hem skapat efter vad du älskar – ditt livsverk. En lustfylld och trygg resa där vi guidar dig hela vägen hem. Men vår resa tillsammans slutar inte där. Samhällen byggs med hus, men skapas och växer med människor. Varje hem är unikt och varje människa likaså. Slutmålet för vår resa är inte bestämt, det gör vi tillsammans med dig och alla andra som bor här. Ett tryggt samhälle med trygga hem där människor kan trivas och växa. Vi kan inte åstadkomma det här på egen hand, men tillsammans går det.

Stiftelsen Friends är vår nya partner i arbetet för ett tryggt samhälle. Vår resa börjar med drömmen om ett hem och Friends börjar med allas rätt till att växa upp i trygghet och jämlikhet. Friends vill engagera så många som möjligt i arbetet mot mobbning och otrygghet. Det är rätt väg. Trivselhus vill vara en större del av resan som leder till trygga samhällen. Där är Friends vår bästa vän på vägen.

Vi har bara påbörjat den här resan, med dig och Friends. Slutmålet är inte definierat, men berättelsen skrivs varje dag. Hoppas du är med oss.

Trygg lokalidrott

Friends idrottsutbildningar riktar sig till föreningsansvariga, ledare, vårdnadshavare och idrottande barn och ungdomar. Trivselhus och Friends avtal för att tillsammans arbeta för tryggare samhällen ger nu den mångåriga sponsring som Trivselhus gett till idrottsklubbar i Vetlanda kommun en helt ny dimension. En fantastisk möjlighet för alla parter att motverka mobbning och utanförskap inom idrotten.

De föreningar som får ta del av satsningen är Landsbro IF, Österkorsberga IF, Vetlanda Innebandyklubb, Hvetlanda GIF och Vetlanda Bandyklubb.

Vi på Trivselhus har valt att fokusera vår insats till de föreningar där många av våra anställda och deras barn är aktiva och där föreningen även visat på ett genuint intresse att engagera sig.

Läs mer om satsningen

Om Friends

Friends är en icke-vinstdrivande organisation med uppdrag är att stoppa mobbning och diskriminering. Friends utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet. Friends tar fram nya rapporter varje år med färska siffror som visar hur det ser ut för barn och unga i skolor, förskolor, idrottsföreningar och på nätet. Ta del av dem här: 

Friendsrapporten 2018

Friends nätrapport 2017

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig