Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Trivselhus samarbete friends

  Vi stödjer Friends

  Trivselhus stödjer Friends som arbetar för ett tryggare samhälle. Ett engagemang i gränslandet mellan trygga hem och en trygg, jämlik uppväxt för barn och unga.

  Ett tryggare samhälle

  Allt börjar med er husdröm. Trivselhus realiserar den till ett hem skapat efter vad ni älskar – ert livsverk. En trygg resa där vi guidar er hela vägen hem. Samhällen byggs med hus, men skapas och växer med människor. Varje hem är unikt och varje människa likaså. Slutmålet för vår resa mot ett tryggare samhälle är inte bestämt, det gör vi tillsammans med er och alla andra som bor här. Ett samhälle där människor kan trivas och växa. Vi kan inte åstadkomma det här på egen hand, men tillsammans går det.

  Vår resa börjar med drömmen om ett hem och stiftelsen Friends arbete börjar med allas rätt att växa upp i trygghet och jämlikhet. Friends vill engagera så många som möjligt i arbetet mot mobbning och otrygghet och Trivselhus vill vara en större del av resan som leder till trygga samhällen. Därför stödjer vi Friends viktiga arbete mot mobbning och otrygghet.

  Låt oss bli vänner

  Om Trivselhus får förtroendet att förverkliga er husdröm skapar vi samtidigt en hållbar relation, ett slags vänskap oss emellan. Friends viktiga arbete mot mobbning främjar också vänskap. För att vänskap ska uppstå behöver människor mötas. Kanske i möte mellan er som kunder och våra säljare – ett första mötet på en villavisning och nästa möte på er tomt. För att markera hur viktigt vi tycker att det är att mötas stödjer vi Friends med 50 kronor för varje familj som besöker våra visningar, och ytterligare 50 kronor när ni svarar på en enkät om kundnöjdhet efter inflyttning.

  Om Friends

  Friends är en icke-vinstdrivande organisation med uppdrag är att stoppa mobbning och diskriminering. Friends utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet. Friends tar fram rapporter varje år med färska siffror som visar hur verkligheten ser ut för barn och unga i skolor, förskolor, idrottsföreningar och på nätet. Ta del av rapporterna här

  Kanske är ni även intresserade av

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er