Arkitekturen bakom ert livsverk

Att hitta rätt väg till ert livsverk handlar om små och stora beslut. Era drömmar, er tomt, er tid och er ekonomi behöver samspela. Kanske hittar ni ert drömhus bland våra husmodeller. Eller vill ni göra en egen variant av en husmodell som passar era behov och drömmar.

Möjligheternas husmodeller

Bakom Trivselhus husmodeller ligger ett noggrant arbete, där arkitekten samspelar med konstruktörer och projektörer för att skapa hus med lösningar som både är estetiskt tilltalande, praktiska att leva i och ekonomiska att bygga.

Variera husmodellen efter behov och önskemål

Faller ni för en snygg fasad?

Börja med att titta på insidan istället för att lockas av en snygg fasad! Hitta först en planlösning som både passar familjens behov och matchar tomtens förutsättningar för uteplatser, infarter och utsikter. Därefter finns alla möjligheter att applicera en exteriör stil som bekräftar att detta är ert hem.

Se exempel på olika möjligheter

En välkomnande entré

Husets entré ramar in och bekräftar husets stil och ger med rätt utformning skydd för både människor och dörr. Samtidigt som den ger förbipasserande och gäster det första intrycket av ert hem. Här presenterar vi ett urval av möjligheter för en välkomnande entré.

Se ett urval av möjligheter

Huset & tomten - en helhet

Kanske hittar ni ert drömhus först och börjar leta tomt sedan. Eller så har ni redan valt tomt och ska nu börja fundera på hus. Oavsett i vilken ordning ni gör saker mår både huset och platsen alltid bäst av att komplettera varandra. Då blir hus och plats till ert hem.

Så blir hus och plats ett hem

Arkitektritade husmodeller

Våra husmodeller visar en bred väg till ert nya hem. Trivselhus höga kvalitet och långa erfarenhet av arkitektritade hus ger er genomtänkta lösningar. Tillsammans hittar vi rätt husmodell utifrån era drömmar, er stil, behov av praktiska lösningar och inte minst hur tomten ser ut.

Bredaste vägen till ert livsverk

Serie Stella

Serie Stella är ledstjärnan på den närmaste vägen till ert nya hem - ert livsverk. Våra arkitekter har skapat smarta husmodeller som håller i längden. En given husform tillsammans med en palett av val och tillval gör husresan enklare, kortare, tryggare till ett bättre pris.

Närmaste vägen till ert livsverk

Ett hem i fri form

Inom en avsiktsförklaring skapar arkitekten en fri husform, där den fulla flexibiliteten i Trivselhus byggsystem nyttjas. Grundläggande är som alltid våra designvärden för stil, funktion, rumslighet, harmoni och helhet. Vår kunskap och era drömmar leder oss rätt utifrån er stil, praktiska lösningar och de möjligheter som er tomt erbjuder.

Friaste vägen till ert livsverk

Standard & Tillval

Ni ska kunna skapa ett hem som passar er stil och känns personligt. I ett hem från Trivselhus ingår stor valfrihet och hög kvalitet redan som standard. Vi samarbetar enbart med utvalda kvalitetsleverantörer och ställer höga krav vid val av produkter.

Kvalitet och valfrihet är standard

Drömmer ni om att bygga fritidshus?

Ett hus där ni kan njuta av fritiden tillsammans med familj och vänner. En plats för härlig avkoppling och gemenskap. Kanske har er familj som många andra också fått smak på hemester, alltså att stanna hemma i Sverige på semestern. Trivselhus har flera husmodeller som passar extra bra som fritidshus. 

Upplev våra husmodeller

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig