Arkitekturen bakom ert livsverk

Vårt mål är att ge dig känslan av ett unikt hem. Vi är lyhörda för era behov och drömmar och föreslår hur vägen till just ert livsverk kan se ut. Vårt arbete genomsyras av våra designvärden och en gedigen kunskap och erfarenhet av unika hem.

Serie Stella

Serie Stella är ledstjärnan på den närmaste vägen till ert nya hem - ert livsverk. Våra arkitekter har skapat smarta husmodeller som håller i längden. En given husform tillsammans med en palett av val och tillval gör husresan enklare, kortare, tryggare till ett bättre pris.

Närmaste vägen till ert livsverk

Möt våra arkitekter

Vår roll är skapa bra lösningar genom vår kunskap och erfarenhet. Samtidigt som vi är lyhörda för specifika önskemål. I grunden finns våra genomtänkta husmodeller, skapade utifrån våra Designvärden. Vi har även möjlighet att rita ett unikt hus i fri form, utifrån ett idéhus eller ett helt blankt papper.

Arkitekternas roll i ditt livsverk

Känslan av ett unikt hem

Det spelar ingen roll om ni utgår från våra husmodeller eller har behov av ett hus i helt fri form. Målet är alltid att det ska kännas unikt för er. Vi tar hänsyn till både helhet och detaljer, estetik och funktion, så att allt samspelar med varandra. Du bidrar med val av material och färger för att skapa ert nya hem - ert livsverk.

Målet är att det ska vara unikt för er

Så blir plats & hus ett hem

Kanske hittar ni ert drömhus först och börjar leta tomt sedan. Eller så har ni redan valt tomt och ska nu börja fundera på hus. Oavsett vilken ordning ni gör saker i mår både huset och platsen alltid bäst av att komplettera varandra, gör plats och hus till ert hem. 

Lär känna din tomt

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig