Värnamo

Välkommen att bygga hus med oss

Funderar ni på att bygga nytt? Då finns vi här för er i Värnamo! Kontoret där vi kan träffas att prata om era husdrömmar ligger på Malmstensgatan 13. Vi kan också träffas på er tomt, eftersom det är den som avgör vilken typ av hus ni kan bygga.

Vi söker tomter

Våra vackra hus behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Peter Gustafsson, 0370-164 10  om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

VI GUIDAR HELA VÄGEN HEM

Vi som hustillverkare vill realisera era drömmar om ett nytt hus, byggt efter era behov och innersta fantasier. När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husdesign och byggnation. Vi hjälper er att välja hustyp och hur det ska placeras på tomten. Vilken stil och planlösning som passar er bäst. Resultatet är ett unikt hem, skapat utifrån vad er familj älskar. Ert livsverk. Välkommen!

PS. Vi säljer även hus under varumärket Movehome

Adress

Malmstensgatan 13
331 40 Värnamo

Telefon

0370-164 00

Öppettider

Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

Peter

Peter Gustafsson

Säljare

Tel 0370-164 10

Mattias

Mattias Karlsson

Byggledare

Tel 0370-164 11

Tomt Bostad Visning

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig