Kristianstad

Välkommen att bygga hus med oss

Funderar ni på att bygga nytt? Då finns vi här för er i Kristianstad! Vårt kontor ligger på Östra Vallgatan 14, en bra mötesplats där vi träffas för att diskutera hur vi kan förverkliga just era husdrömmar. Eller möts vi på er tomt, eftersom det är den som avgör vilken typ av hus du kan bygga.

Vi realiserar drömmen om ett nytt hus, byggt efter era behov och innersta fantasier. Genom att guida er hela vägen från idé till färdigt hem förverkligar vi ert livsverk. Som er hustillverkare ger vi er stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husdesign och byggnation. Vi hjälper er att välja hustyp och hur det ska placeras på tomten. Vilken stil och planlösning som passar er bäst. Och vilket kakel ni vill ha i kök och badrum. Resultatet är ett unikt hem, skapat utifrån vad er familj älskar. Ert livsverk. Välkommen!

PS. Visste ni att vi även bygger hus under varumärket Movehome?

Adress

Östra Vallgatan 14
291 31 Kristianstad

Telefon

044-12 27 20

Öppettider

Mån-Fre 08.00-16.30

Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

Tony

Tony Karlsson

Säljare

Tel 044-12 27 20

Tomt Bostad Visning

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig