Kristianstad

Välkommen att bygga hus med oss

Funderar ni på att bygga nytt? Då finns vi här för er i Kristianstad! Vårt kontor ligger på Östra Vallgatan 14, en bra mötesplats där vi träffas för att diskutera hur vi kan förverkliga just era husdrömmar. Eller varför inte boka ett digitalt möte med en säljare? Vi kan också mötas på er tomt, eftersom det är den som avgör vilken typ av hus ni kan bygga.

VI SÖKER TOMTER

Våra vackra hus behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta våra säljare om ni har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i formuläret så kontaktar vi er.

Boka möte för husdrömmar

När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt från underlag för kontakter med myndigheter och bank, till rådgivning kring husmodell och slutliga val. Målet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk. Välkomna! Ps. Vi säljer även hus under varumärket Movehome.

Adress

Östra Vallgatan 14
291 31 Kristianstad

Telefon

070-335 28 40

Öppettider

Mån-Fre 08.00-16.30

Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

Peter

Peter Fast

Säljare

Tel 070-335 28 40

 

Firas

Firas Al-Ajely

Byggprojektledare

Tel 072-204 08 26

 

Ribhi

Ribhi Attar

Entreprenadsamordnare

Tel 073-092 55 57

 

Tomt Bostad Visning

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig