Karlskrona

Välkommen att bygga hus med oss

Lätt tillgängligt på Tyska Bryggaregården i Karlskrona ligger vårt kontor. Perfekt när vi träffas för att förverkliga just era husdrömmar. Vi kan även träffas på er tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus ni kan bygga.

VI SÖKER TOMTER

Våra vackra hus behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Tony Karlsson, 0455-270 45, om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

VI GUIDAR HELA VÄGEN HEM

Vi realiserar drömmen om ett nytt hus, byggt efter era behov och innersta fantasier. När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem, det är något vi som hustillverkare tycker är en självklarhet. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husdesign och byggnation. Vi hjälper er att välja hustyp och hur det ska placeras på tomten. Vilken stil och planlösning som passar er bäst. Våra arkitekter finns också till hands för att hjälpa er. Ert livsverk. Välkommen!

PS. Visste ni att vi även bygger hus under varumärket Movehome?

Adress

Tyska Bryggaregården, Saltsjöbadsv. 1G
371 56 Karlskrona

Telefon

0455-270 77

Öppettider

Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

Tony

Tony Karlsson

Säljare

Tel 0455-270 45

Tomt Bostad Visning

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig