Jönköping

Välkommen att bygga hus med oss

Vårt lokala kontor finns i Munksjötornet, Vaggerydsgatan 1 i Jönköping. Här kan vi hjälpa er planera ert nya hus. Slå gärna en signal innan eftersom vi inte alltid är på plats. Vi kan också träffas på er tomt, eftersom den avgör vilken typ av hus du kan bygga.

VI SÖKER TOMTER

Våra vackra hus behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Mikael Sörmander, 036-30 53 48, om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

VI GUIDAR HELA VÄGEN HEM

Vi som hustillverkare vill realisera era drömmar om ett nytt hus, byggt efter era behov och innersta fantasier. När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husdesign och byggnation. Vi hjälper er att välja hustyp och hur det ska placeras på tomten. Vilken stil och planlösning som passar er bäst. Resultatet är ett unikt hem, skapat utifrån vad er familj älskar. Ert livsverk. Välkommen!

PS. Vi säljer även hus under varumärket Movehome

Adress

Vaggerydsgatan 1
553 33 Jönköping

Telefon

036-30 53 40

Öppettider

Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

Mikael

Mikael Sörmander

Säljare

Tel 036-30 53 48

Tomt Bostad Visning

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig