Vänersborg

Välkommen att bygga hus med oss

Går ni i byggtankar? Då finns vi på plats i Vänersborg för att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Kontoret ligger på Nabbensbergsvägen 2. Eller varför inte boka ett digitalt möte med en säljare? Vi kan också mötas på er tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus ni kan bygga.

VI SÖKER TOMTER

Våra vackra hus behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta en säljare om ni har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i formuläret så kontaktar vi er.

Boka möte för husdrömmar

Vi som hustillverkare vill realisera era drömmar om ett nytt hus, byggt efter era behov och innersta fantasier. När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husdesign och byggnation. Vi hjälper er att välja hustyp och hur det ska placeras på tomten. Vilken stil och planlösning som passar er bäst. Resultatet är ett unikt hem, skapat utifrån vad er familj älskar. Ert livsverk. Välkommen!

Adress

Nabbensbergsvägen 2
462 40 Vänersborg

Telefon

0704-966 675, 0704-380 389

Öppettider

Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

Camilla

Camilla Dahlberg Larsson

Säljare

Patrick

Patrick Lejon

Säljare

Tel 0704-966 675

Tomt Bostad Visning

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig