Falun

Välkommen att bygga hus med oss

Går ni i byggtankar? Då finns vi på plats i Falun för att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Kom gärna och besök oss på Krontallsvägen 28, men ring gärna innan då vi inte alltid är på plats. Eller varför inte boka ett digitalt möte med en säljare? Självklart kan vi även träffas på er tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus ni kan bygga.

Vi söker tomter

Våra vackra hus behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta Fredrik Samuelsson, 023-76 55 61, om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Boka möte för husdrömmar

När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt från underlag för kontakter med myndigheter och bank, till rådgivning kring husmodell och slutliga val. Målet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk. Välkomna!

PS. Vi säljer även hus under varumärket Movehome

Adress

Krontallsvägen 28
791 55 Falun

Telefon

023-76 55 60

Öppettider

Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

Fredrik

Fredrik Samuelsson

Säljare

Tel 023-76 55 61

Hans

Hans Drougge

Byggledare

Tel 026-25 82 00

Vi erbjuder en Trivseltrygg husresa!

Med låga räntor, låga driftskostnader och många underhållsfria år är det just nu ett bra läge att bygga hus. I oroliga tider strävar vi alla efter trygghet. Därför erbjuder vi extra köptrygghet för er som väljer att teckna avtal nu!

Läs mer om kampanjen här!

Tomt Bostad Visning

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig