Örnsköldsvik

Välkommen att bygga hus med oss

Vårt kontor finns på Fabriksgatan 23 i Örnsköldsvik, en bra mötesplats där vi träffas för att diskutera hur vi kan förverkliga just era husdrömmar. Eller träffas vi på er tomt, eftersom det är den som avgör vilken typ av hus ni kan bygga.

Vi realiserar drömmen om ett nytt hus, byggt efter era behov och innersta fantasier. Genom att guida er hela vägen från idé till färdigt hem förverkligar vi ert livsverk. När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husdesign och byggnation. Vi hjälper er att välja hustyp och hur det ska placeras på tomten. Vilken stil och planlösning som passar er bäst. Och vilket kakel ni vill ha i kök och badrum. Resultatet är ett unikt hem, skapat utifrån vad er familj älskar. Ert livsverk. Välkommen!

PS. Visste ni att vi även säljer hus under varumärket Movehome?

Adress

Fabriksgatan 23
891 33 Örnsköldsvik

Telefon

070-254 91 69, 070-254 91 59

Öppettider

Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

Hans-Eric

Hans-Eric Körning

Säljare

Tel 070-254 91 69

 

Mikael

Mikael Körning

Säljare

Tel 070-254 91 59

 

Tomt Bostad Visning

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig