Luleå

Välkommen att bygga hus med oss

Går ni i byggtankar? Då finns vi på plats i Luleå för att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Kom gärna och besök oss på Ålgatan 8, men ring gärna innan då kontoret vissa tider är obemannat eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Eller varför inte boka ett digitalt möte med en säljare? Självklart kan vi även träffas på er tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus ni kan bygga.

VI SÖKER TOMTER

Våra vackra hus behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta oss i Luleå om ni har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i formuläret så kontaktar vi er.

Boka möte för husdrömmar

Vi som hustillverkare vill realisera era drömmar om ett nytt hus, byggt efter era När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt från underlag för kontakter med myndigheter och bank, till rådgivning kring husmodell och slutliga val. Målet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk. Välkomna!

PS. Vi säljer även hus under varumärket Movehome

Adress

Ålgatan 8
973 34 Luleå

Telefon

070-649 19 95, 070-338 80 26

Öppettider

Kontoret är olika bemannat över dagen eftersom vi arbetar mycket ute på fältet. Besök oss gärna, men ring innan så har vi lättare att ge bästa service.

Johannes

Johannes Laestadius

Säljare

Tel 070-649 19 95

Veronica

Veronica Laestadius

Säljare

Tel 070-338 80 26

Tomt Bostad Visning

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig