Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo
  Bygga hus med Trivselhus

  Bygga hus tryggt & enkelt

  Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Vägen dit ska vara trygg och enkel för att huset ska bli exakt som ni vill ha det. Låt oss titta närmare på hur det går till när vi ska bygga hus tillsammans.

  trivselhus vinner pris som årets nollfelsaktör 2023
  Årets nollfelsaktör 2023

  GarBo, Nordens ledande leverantör av byggrelaterade försäkringar och rådgivningstjänster har tilldelat Trivselhus utmärkelsen Årets nollfelsaktör 2023. Priset delas ut till det husföretag som bäst lyckas leverera bostäder utan fel vid slutbesiktning. Trivselhus har även tagit emot utmärkelsen 2019 och 2021.

  trivselhus möte bygga hus
  Unikt räntestöd

  Släpp oron för ökade räntekostnader – vi står för mellanskillnaden om räntan skulle stiga! Vi erbjuder ett unikt räntestöd under byggnation och 36 månader efter slutbesiktning i form av ett villkorat prisavdrag. Erbjudandet gäller för er som tecknar kontrakt innan 30 januari 2024.

  Placera husmodellen på er tomt!

  Nu kan ni testa att digitalt placera ut några av våra mest populära husmodeller på tomter i hela Sverige tack vare vårt samarbete med teknikbolaget Devolv. Med några klick och en enkel sökning kommer ni enkelt igång!

  trivselhus villa nättraby fasad bygga hus
  Många fördelar att bygga nytt!

  Med låga driftskostnader, år utan reparationer och renovering liksom flera andra fördelar är det nu ett bra läge att bygga hus! I oroliga tider strävar vi alla efter trygghet. Och vi på Trivselhus vet att er dröm om ett nytt hem mår väl av en trygg och stabil partner. Se hela listan med fördelar!

  trivselhus bygga hus villa österlen
  Från idé till inflyttning

  Ett husbygge innehåller många olika steg och kräver en inarbetad modell för att allt ska klaffa perfekt för er som husbyggare. När ni väljer Trivselhus totalentreprenad följer vi ett genomtänkt flöde och tar ansvar genom hela resan. Här går vi igenom de viktigaste stegen på vägen mot ert livsverk.

  bygga hus trivselhus kök
  Vad ingår i ett Trivselhus?

  I ett hem från Trivselhus ingår stor valfrihet och hög kvalitet redan som standard. Trivselhus samarbetar enbart med utvalda kvalitetsleverantörer och ställer höga krav vid val av produkter. Ni ska kunna skapa ett hem som passar er stil och känns personligt.

  trivselhus villa storsjö fasad
  Vad kostar det att bygga?

  Er budget och vad allt kostar är självklart viktiga faktorer när ni ska bygga hus. Trivselhus hjälper er med både prisbild och råd kring finansiering. Våra säljare kan snabbt ge den första informationen om pris på alla de hus vi har på hemsidan och i vår katalog.

  trivselhus människor husbyggnation
  Försäkringar

  När ni bygger hus med Trivselhus tecknas två försäkringar hos GarBo Försäkring AB, Färdigställandeförsäkring & Nybyggnadsförsäkring. Villaförsäkring ingår om ni valt totalentreprenad.

  Serie Stella

  Serie Stella är ledstjärnan på den närmaste vägen till ert nya hem – ert livsverk. En given husform tillsammans med en palett av våra kunders favoriter bland val och tillval gör husresan enklare och ger er tid över till annat. Det gör även att vi kan erbjuda ett bättre pris, en kortare leveranstid och en trygghet i att alla material och lösningar är kontrollerade i förväg. Kort sagt, en närmare väg till ert livsverk.

  trivselhus möte människor bygga hus
  Vad innebär totalentreprenad?

  Totalentreprenad innebär att ni skriver på ett enda kontrakt där Trivselhus som hustillverkare åtar sig det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Från att leverera material och utföra entreprenaden till att ta ansvar för samordning och arbetsmiljö. Nyckelfärdigt hus på riktigt – trygghet hela vägen hem.

  trivselhus husfabrik produktion spikpistol
  Gedigen byggkvalitet

  Det finns inga genvägar till Trivselhus gedigna byggkvalitet. Bakom den ligger rutiner, noggrannhet och erfarenhet. Konstruktion, produktion, montering – allt hänger ihop i en värdeskapande kedja.

  bygga_hus_smarta_hem_trivselhus
  Smarta hem

  Som tillval finns systemet Smart Home Wiser från Interaktiva Fastigheter. Genom att välja Smart Home Wiser när ni bygger nytt knyter ni ihop hemmets energihantering med övriga funktioner i bostaden samtidigt som ni får tillgång till omfattande support.

  trivselhus fri form fasad bygga hus
  Ert nya hem i samklang med tomt & stil

  Hos Trivselhus har ni alla möjligheter att skapa ett hem anpassat efter er tomts förutsättningar, praktiska behov och den stil ni gillar. Upptäck alla möjligheter här!

  trivselhus villa mörtnäs fasad bygga hus
  Hållbarhet

  Trivselhus bygger hus i trä, ett härligt material att arbeta och leva med. Ett Trivselhus är ett lågenergihus per dagens definition.

  Så väljer ni hustillverkare!

  För att förverkliga drömmen om att bygga hus finns många vägval, erbjudanden och saker att tänka på. Här har vi samlat en del tips!

  trivselhus villa svavelsö fasad bygga hus
  Frågor & svar

  Att bygga ett nytt hus är en dröm för många, samtidigt som det är ett av de största projekten i livet. Många frågor uppstår längs vägen och här svarar vi på några av dem!

  trivselhus solceller bygga hus
  En smart energiinvestering

  Genom vår samarbetspartner SmartTech Energy kan ett integrerat system installeras, där solpaneler och batterier jämnar ut fastighetens effekttoppar och elförbrukning över dygnet. En smart investering helt enkelt!

  trivselhus husmontage husresning
  Hur lång tid tar det att bygga hus?

  Tiden det tar att bygga ert hus beror på flera faktorer, som avgörs av era val och var i landet ni bygger hus. Den totala tiden från att ni tecknar köpeavtal till att ni kan flytta in i huset kan variera mellan 1-2 år beroende på ert val av husmodell.

  Alla fördelar med att bygga nytt hus

  Bor ni i ett äldre hus? Upptäck fördelarna med att bygga nytt! Lägre energiförbrukning & många underhållsfria år.

  Se listan här!

  Låt Stella vara ledstjärnan

  En given husform tillsammans med en palett av våra kunders favoriter bland val och tillval gör husresan enklare och ger er tid över till annat. Det gör även att vi kan erbjuda ett bättre pris, en kortare leveranstid och en trygghet i att alla material och lösningar är kontrollerade i förväg. Kort sagt, en närmare väg till ert livsverk.

  Upptäck mer om Serie Stella

  En trygg husresa

  Vi erbjuder extra köptrygghet för er som väljer att teckna avtal nu. Öppet köp, prisgaranti, betala sen. En trivseltrygg husresa!

  Läs mer om erbjudandet

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er