Villa Ingarö

Kubistisk husform där frihängande balkong lyfter hela exteriören

Ett kubistiskt hus för den sluttande tomten. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönster och dörr mot den frihängande balkongen. Tydlig föräldradel där eget badrum och klädkammare bidrar till vardagslyx. En trappa ner har barnen sin egen våning med allrum och wc/dusch.

Arkitekten tipsar

En mer modern exteriör kan uppnås med stående panel utan foder runt fönster och dörr
Markera de kvadratiska fönstren genom infälld belysning i fönsterkarm
Tydligare upplevelse av utsikt kan skapas genom ökad rumshöjd till 2,70 m
Matkällare kan inredas i sluttningsdelens ena klädkammare

3D-illustrationer, foton och arkitektens tips innehåller tillval. På planritning i 2D visas tillval med streckad linje.

Boarea

182 kvm

Byggnadsarea

128 kvm

Inv. area totalt

194 kvm

Inv. area entréplan

102 kvm

(varav öppning i bjälklag 3 kvm)
Inv. area sluttningsplan

92 kvm

Biarea

12 kvm

Antal sovrum

4 st

Arkitekt

Kristina Gillsberg

Stil

Modern

Planritningar

Trivselhus_Villa-Ingaro_2D_V1.jpg
Trivselhus_Villa-Ingaro_2D_V2.jpg
trivselhus_villa ingaro_3D_p1.jpg
trivselhus_villa ingaro_3D_p2.jpg

Roterbar modell

Bilder

  • trivselhus_villa-ingaro_sluttningshus_1001.jpg
  • D021 - Final 360 (19).png
trivselhus_villa-ingaro_sluttningshus_1001.jpg D021 - Final 360 (19).png

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig