Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logo

  Garage & Carport

  Bygga nytt hus med garage 

  Att komplettera det nybyggda huset med ett garage eller carport fyller ofta flera praktiska funktioner. Utöver att bilen får ett eget hem finns ofta möjligehet att  skapa ett fint förvaringsutrymme i form av ett förråd, som även kan vara ett uppvärmt utrymme. I vår broschyr som ni kan bläddra i online finns många exempel på sidobyggnader som vi hoppas ska passa just ert behov. Skulle ni inte hitta det ni söker kan vi ta fram en unik lösning som passar just ert hem, era önskningar och er tomt.

  Låt stilen på sidobyggnaden stämma överens med huset för att skapa en harmonisk helhet.

  Det är viktigt att stilen på ert garage, carport eller sidobyggnad stämmer överens med huset för att skapa en snygg helhet. Vi har ett urval av fristående carportar och garage som tillval. Vi erbjuder flera olika fasadmaterial och taktyper för att matcha ert hus. En del av våra husmodeller har integrerade eller inbyggda garage.

  Fakta

  Vi har sidobyggnader för de flesta behov
  Garage
  Carport

  Fakta

  Vi har sidobyggnader för de flesta behov
  Garage
  Carport

  TRYGGARE HUSRESA MED UNIKT RÄNTESTÖD

  Släpp oron för ökade räntekostnader – vi står för mellanskillnaden om räntan skulle stiga! Vi erbjuder ett unikt räntestöd under byggnation och 36 månader efter slutbesiktning i form av ett villkorat prisavdrag. Erbjudandet gäller för er som tecknar kontrakt under perioden 7 februari -31 maj 2023.

  Läs mer om erbjudandet!

  50 000 kr i valfria tillval

  Just nu 50 000 kr i rabatt på valfria tillval när ni tecknar avtal om ett nytt hus! Val och tillval för material kan endast göras ur aktuell produktbroschyr Trivselhus Collection & Stella Selection, alternativt de husspecifika tillval som erbjuds. Kontakta en säljare nära er för att få veta mer.

  Boka möte med en säljare

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

  Skriv er fråga och fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver ni hjälp?

  Låt oss guida er