Arkitekterna bakom Stella

Husmodellerna i serie Stella har skapats utifrån Trivselhus långa erfarenhet av hus som håller i längden. Enligt våra designvärden för stil, funktion, rumslighet, harmoni och helhet och med samma höga kvalitet som våra övriga Trivselhus.

Redan som barn älskade jag arkitektur och har nu i över 30 år ritat nya hem och husmodeller. Husen i serie Stella har vi arkitekter på Trivselhus skapat för att de ska passa olika människor och olika faser i livet. Här utnyttjas varje kvadratmeter effektivt, husen är enkla att möblera samtidigt som de självklart har bra förvaring. Köksön är hemmets självklara samlingspunkt och vi har också strävat efter att skapa en tydlig rumsindelning med separata sovavdelningar för föräldrar och barn.

Genomsikt och fina ljusflöden känns viktigt. Därför finns ofta fönster som löper ner till golvet för att binda ihop inne med ute. Rumshöjden är generös och i ett par av husen öppnar ryggåstak upp en fantastisk rymd. Exteriört har alla hus i serie Stella liggande träpanel, där de sista brädorna sätts på plats för hand för att ge ett gediget och vackert platsbyggt utseende.

Anette Schill Karlsson, arkitekt

Genomsikt och fina ljusflöden känns viktigt

Skapa ert livsverk utifrån den smarta insidan

Börja jakten på drömhuset på insidan för det är ju faktiskt där det mesta händer och där allt behöver ha en god funktion.

Hur ser er vardag ut? I vilka rum umgås ni som familj och hur tar ni emot gäster? Hur ser era behov av förvaring ut? Vilka funktioner behöver ni i kök och badrum? Behöver ni övervåningen nu eller kan den inredas lite senare? Listan på stora och små frågor kan göras lång. För att välja rätt husmodell är vårt råd till er är att ta er tid att försöka hitta så många svar som möjligt.

Stella Selection

Ert livsverk får sin unika prägel genom de val och tillval ni gör. Vi har därför samlat våra kunders favoriter - Stella Selection – som tillsammans med en given husform gör er resa mot ett nytt hem enklare och ger er tid över till annat. Det gör även att vi kan erbjuda ett bättre pris, en kortare leveranstid och en trygghet i att alla material och lösningar är kontrollerade i förväg. Låt Stella vara ledstjärnan på den närmaste vägen till ert livsverk!

Hela broschyren Stella Selection finns att bläddra i här

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig