Vi skapar hållbara hem

Vi har påbörjat vår resa mot total hållbarhet. Ett viktigt steg är att hålla kvar våra gröna tankar även när ert hus står klart. Vi bygger hållbara hem, men vill också bidra till ett hållbart samhälle som tar hänsyn till både människor och miljö.

En hållbar livsstil

En hållbar livsstil är en medveten livsstil. Att vara medveten om de miljöproblem och sociala orättvisor som råder i världen och därmed bidra till en bättre värld och en mer välmående planet. Vår ambition är att erbjuda miljövänliga hus som i sig är ett steg på vägen mot en bättre värld.

Tillsammans gör vi skillnad

Trähus med hållbara material

Naturligtvis är vi noga med alla material som ingår i våra trähus. Samtidigt som vi ständigt söker förbättringar med hänsyn till miljö, kvalitet och klimat. Fördelarna med att bygga trähus är många, både för er och för miljön.

Så bygger vi ansvarsfullt och långsiktigt

Framtiden är här

Alla Trivselhus värms som standard upp genom markvärme (bergvärme). Det ger en energianvändning som väl motsvarar den i ett passivhus, men ger betydligt större valfrihet när det gäller husets form, antal fönster och placering på tomten. Det innebär att alla Trivselhus är lågenergihus och även per dagens definition nära-nollenergihus.

Alla Trivselhus är nära-nollenergihus

Solceller = grön el

Trivselhus skapar hållbara hem och du kan göra det till ett ännu grönare val genom att investera i solceller! Solenergin omvandlas till din egen el, och blir det ett överskott kan du sälja det till valfritt elbolag.

Smarta solcellspaket som tillval

En hållbar produktion

Produktionen av våra lågenergihus strävar mot hållbarhet i allt från arbetssätt och byggmetod till inköp, produktutveckling och transporter.

En naturlig del i vår produktionskedja

Förvalta ditt livsverk

Trivselhus skapar hållbara hem ur flera perspektiv och därför känns det extra bra att underlätta för dig som kund att förvalta ditt livsverk på bästa sätt. Genom mobilappen MaintAid, får du en bättre överblick och stöd i underhåll och skötsel av ditt nya hem.

Håll ditt hus i toppskick med appen MaintAid

Strategi & styrning

I vårt hållbarhetsarbete utgår vi från fyra strategiska fokusområden; en hållbar verksamhet, en hållbar produktion, ett hållbart leverantörsled och en hållbar livsstil. En solid bas som ger oss goda förutsättningar att lyckas med vårt ambitiösa hållbarhetsarbete.

Hållbarhetsarbetet genomsyrar hela vår verksamhet

Trygga hem med Friends

Trivselhus och Friends har ett treårigt avtal för att tillsammans arbeta för tryggare samhällen. Ambitionen är att hitta ett gemensamt samarbete i gränslandet mellan trygga hem och en trygg, jämlik uppväxt.

Tillsammans skapar vi ett tryggare samhälle

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Din intresseanmälan kommer skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng