Hållbarhet

Trivselhus bygger hus i trä, ett härligt material att arbeta och leva med. Ett Trivselhus är ett lågenergihus per dagens definition. 

Vi bygger hus i trä

Trivselhus bygger hus i trä, ett härligt material att arbeta och leva med. En förnybar råvara som lagrar koldioxid under hela sin livslängd.

Lågenergihus i trä

Ert nya lågenergihus

Ett Trivselhus är ett lågenergihus per dagens definition. I Sverige finns en stor mängd begrepp för lågenergihus. Några exempel är passivhus, minienergihus, egenvärmehus, nollenergihus och plusenergihus. Gemensamt för alla dessa är att de alla använder mindre energi än vad byggnormerna (BBR) kräver.

Så värms ert Trivselhus

En mer hållbar inredning

Frida Ramstedt driver Nordens största inredningsblogg, Trendenser, och har ett stort fokus på hållbar inredning. Vi bad om hennes bästa tips till er som ska inreda ett nytt hus.

Ta del av Trendensers bästa tips

Solceller & laddbox

Skapa mervärde till ert nya hem genom att investera i solceller eller laddbox för elbilen. Solenergin omvandlas till er egen el, och blir det ett överskott kan ni sälja det till valfritt elbolag.

Solceller & laddbox genom vår samarbetspartner

Grönt Bolån

Grönt Bolån innebär att ni som har ett bolån kan få rabatt på räntan om er bostad uppfyller vissa krav. Hos de allra flesta banker är det kriteriet energiklass A eller B enligt Boverkets energiklassificering från 1 januari 2014 som ska uppfyllas. De flesta hus* Trivselhus levererar uppfyller detta.

Mer om kraven för att få Grönt Bolån

Förvalta ert livsverk

Genom mobilappen MaintAid får ni en bättre överblick och stöd i underhåll och skötsel av ert nya hem. Med rätt underhåll skapar ni förutsättningar för att öka livslängden på material och utrustning i hemmet. Rätt underhåll är dessutom en förutsättning för att garantier ska gälla.

Håll ert hus i toppskick med appen MaintAid

Strategi & styrning

Med stolthet och engagemang erbjuder vi framtidens bostadsmiljöer i trä. Kvalitet, utveckling och hållbarhet driver vårt affärsfokus framåt.

Fokus på kvalitet, utveckling & hållbarhet

Trygga barn och unga med Friends

Trivselhus stödjer Friends som arbetar för ett tryggare samhälle. Ett engagemang i gränslandet mellan trygga hem och en trygg, jämlik uppväxt för barn och unga.

Engagerade för ett tryggare samhälle

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig