Vi söker Kvalitetsansvarig

Är du redo för nya utmaningar och vill vara med och bygga framtiden tillsammans med oss?

Dina arbetsuppgifter

Vi är övertygade om att vi tillsammans med dig skapar det bästa upplägget för den här rollen. Det finns många spännande möjligheter där vi ser din input och erfarenhet som mycket värdefull. Som utgångspunkt blir ditt primära uppdrag att vara drivande i arbetet med att stötta vår fältorganisation och våra entreprenörer i tekniska frågor genom byggprocessen. Du kommer att ansvara för hanteringen av kund/reklamationsärenden och försäkringsskador där erfarenhetsåterföring kommer att vara en viktig del i din vardag.

Ditt arbetsområde kommer att täcka stora delar av Sverige varför det är viktigt att du ser resor som ett naturligt inslag i vardagen. Du kommer att rapportera till vår Entreprenadchef.

Din erfarenhet

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg alternativt förvärvad jämförbar utbildning och erfarenhet. Du har god erfarenhet av byggbranschen, förhandlingsvana samt vana från entreprenadbesiktningar. Du har god kännedom i lagar och förordningar inom entreprenadjuridik och AB, ABT, ABS, ABK. För att du ska trivas och lyckas i rollen som Kvalitetsansvarig behöver du ha lätt för att knyta kontakter och bygga förtroende med dem du möter. Du är van att ta ansvar och att driva ditt arbete mot uppsatta tids- och handlingsplaner. Med ett flexibelt och ödmjukt förhållningssätt trivs du med en varierad vardag och att kombinera såväl strategiska som operativa arbetsuppgifter. Du har körkort och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Placering

Tjänsten har en flexibel placeringsort och du kan t ex ha din arbetsplats vid något av våra kontor i Jönköping, Linköping eller Landsbro.

Vill du veta mer?

Varmt välkommen med din ansökan senast den 16 augusti 2020. Urvalsarbetet kommer att påbörjas efter att ansökningstiden har gått ut. För frågor är du varmt välkommen att kontakta HR-direkt, 0470–89500.

Uppdaterat: 2020-07-02

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig