Trivselhus på offensiven i Västergötland

Trivselhus tillsammans med systervarumärket Movehome stärker upp med två säljare och nytt kontor i Skövde. – Vi ser potential för en växande bostadsmarknad i regionen och satsar på att ta marknadsandelar, säger Anneli Johansson, affärschef för Movehome.

Trivselhus, tillsammans med systervarumärket Movehome, är en av landets större hustillverkare och satsar nu på att utöka sina marknadsandelar i Västergötland genom det nya kontoret i Skövde och ett starkt engagemang från två säljagenter med bred erfarenhet och brinnande intresse för att förverkliga husdrömmar. Att kunna visa produkten är också en viktig del i satsningen, vilket uppfylls genom att Movehome kommer att bygga ett visningshus i Mariestad.

Satsningen görs samtidigt som Trivselhus investerar i en högautomatiserad hustillverkning i sin fabrik i Landsbro i Småland. Den industriella hustillverkningen möjliggör en produktionsprocess med hög grad av automatisering och robotisering, vilket leder till en förbättrad arbetsmiljö och en kostnadseffektivare produktion.

Med investeringen i Landsbro kommer Trivselhus att få en kapacitet om cirka 1 000 enheter på årsbasis, i en industriell miljö med förbättrad arbetsmiljö. Landsbrofabriken kommer erbjuda de tre produktslagen planelement, volymlägenheter samt volymhus, vilket ingen annan husaktör har samlat i en fabrik i dag.

- Vår målsättning är att skapa en av de absolut bästa fabrikerna i Sverige. Vi kommer att få en unik position på marknaden och genom att koncentrera verksamheten samlar vi också lager och logistik på en plats. Det förbättrar vår effektivitet och därigenom stärks vår konkurrenskraft, säger Anneli Johansson.

För mer information

Anneli

Anneli Johansson

Affärschef Projekt/Mark

Tel 08-54 54 15 45

Uppdaterat: 2020-03-09

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig