Trivselhus på offensiven i norra Sverige

Trivselhus med systervarumärket Movehome satsar på tillväxt i region norra Sverige genom ny agentur i Luleå. Företaget ser potential för en växande bostadsmarknad i regionen, där villor kommer att vara en naturlig del.

Trivselhus tillsammans med Movehome är en av landets större hustillverkare och satsar nu på att ta marknadsandelar i norra Sverige. Detta genom ett kontor strategiskt placerat i Luleå och engagemang från agenter som visat på stor framgång genom åren.

- Veronica och Johannes Laestadius mångåriga erfarenhet och brinnande intresse för att förverkliga husdrömmar lägger grunden för en gemensam offensiv strategi, säger Mikael R Olsson, affärschef för Trivselhus.

Genom paret Laestadius öppnas ett brett kontaktnät för villatomter. Byggbar mark är en viktig del för att satsningen ska lyckas och Trivselhus öppnar även dörren för köp av attraktiv råmark att exploatera. Att kunna visa produkten är också en viktig del, vilket redan uppfylls genom att Movehome har ett visningshus i Luleå.

- Det känns spännande att vara tillbaka i husbranschen för att representera två varumärken som sammantaget har en unikt bredd i produkterbjudandet, säger Johannes Laestadius. Samtidigt banar satsningen väg för en utökning av det sedan tidigare etablerade ramavtalet med LKAB om att leverera småhus till Gällivare.

- Vi känner oss stolta över att få vara en del av den stadsomvandling som sker när samhällen i Malmfälten flyttas, säger Anneli Johansson, affärschef för Movehome.


För mer information

Mikael R Olsson, 070-842 45 30
Anneli Johansson, 070-36 99 761
Johannes Laestadius, 070-649 19 95

Uppdaterat: 2019-09-09

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig