Trivselhus lanserar ny husmodell och bygger visningshus på önskeläge

Hustillverkaren Trivselhus lanserar nu den första i raden av ett helt pärlband av husmodeller. Villa Svavelsö har ett modernt formspråk och läckra detaljer. 

Snart sätts dessutom spaden i jorden för att bygga huset som visningshus med sjönära läge i Rydbo Saltsjöbad, Svinninge - alldeles intill ön Svavelsö vilket inspirerat till husmodellens namn.

En kaxig modern villa med härlig takterrass

Villa Svavelsö är ett rymligt tvåplanshus i modern stil med kaxig exteriör genom utskjutande partier och träpanel utan fönsterfoder. Entréplanet har öppen planlösning där trappan upp till det övre våningsplanet blir som en möbel i nisch med generöst ljusinsläpp.

- Villan har hela fem sovrum och från allrummet på överplan nås den inbjudande takterrassen, som tar tillvara på utsikten och ger huset en extra dimension, säger Anette Schill Karlsson, arkitekt på Trivselhus.

Visningshus och villatomter

Visningshuset byggs i Rydbo Saltsjöbad i Svinninge, Österåker. Ett populärt område med både åretruntbostäder och fritidshus. Då tomten är generös till storleken kommer den att styckas av till totalt tre villatomter.

– Läget kan inte bli bättre, med en fantastisk utsikt ner mot vattnet och bara ett par minuters gångväg ner till badplats, berättar Maria Lundström, säljare på Trivselhus.

De två extra villatomterna släpps till försäljning under hösten 2019, medan premiärvisning av visningshuset Villa Svavelsö väntas ske hösten 2020.

Upplev mer av Villa Svavelsö

För mer information

Anette

Anette Schill Karlsson

Arkitekt

Tel 0383-208 42

Uppdaterat: 2019-09-13

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Trivselhus

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.

Formuläret skickades

Tack!

Uppgifterna kommer att skickas till kontoret i {{formData.Office.SalesOfficeName}}
Stäng

Behöver du hjälp?

Låt oss guida dig